Șpârle și șopârle, 07.11.2016

duminică, 6 noiembrie 2016
  • Mai toată lumea ştia că societatea SC Protectchim SRL este condusă „din umbră” de fostul director general al SC Oltchim SA, Constantin Roibu, însă iată că acum se poate verifica uşor că acesta se ocupă în mod direct de activitatea curentă a firmei (deţine funcţia de administrator), mai ales după decesul fostului patron Nicolae Enache. Reamintim că în data de 16 septembrie 2015, la Spitalul Elias Bucuresti, a încetat din viaţă omul de afaceri Nicolae Enache, primul patron al SC Protectchim SRL. Firma în cauză este o societate înfiinţată în 27 februarie 2003, la care SC Oltchim SA deţine 30% din capitalul social, restul fiind deţinut de persoane fizice. Obiectul de activitate este prestarea serviciilor de construcţii, lucrări izolaţii şi protecţie anticorozivă. La 31 decembrie 2013, societatea avea datorii de 23,34 milioane de lei, venituri totale de 38,84 milioane de lei şi un mic profit de 30.000 lei.

 

  • Subprefectul Aurora Gherghina a ajuns pe „lista neagră” a Guvernului Cioloş şi se aude că va fi schimbată din funcţie la şedinţa Executivului de miercuri, 9 noiembrie 2016. Asta se întâmplă în contextul în care, de mai multe săptămâni încoace, premierul Dacian Cioloş a demarat o adevărată campanie de schimbare a unor prefecţi şi subprefecţi din ţară. Aurora Gherghina a fost numită subprefect al judeţului Vâlcea în mai 2012, încă de pe vremea fostului Guvern Ponta I. Ţinând cont de „afinităţile” liberale ale primului ministru Dacian Cioloş, este de aşteptat numirea în postul de subprefect a lui Mircea Nadolu sau Anuţa Handolescu.

 

  • Despre Bogdan Berechet, noul şef interimar al Poliţiei Vâlcea, nu se poate spune că este... un om bogat. Acesta are un teren de 400 mp şi o casă în localitatea Ştefăneşti (judeţul Argeş), un apartament în Piteşti, două autoturisme, iar în ultimii şase ani a luat diverse împrumuturi de la bănci în sumă totală de 65.000 euro. La IPJ Argeş, Berchet a încasat anul trecut circa 550 milioane lei vechi din salarii, iar soţia sa a ridicat de la SRI suma de 370 milioane lei vechi. Conducerea MAI l-a împuternicit, începând cu data de 20 octombrie 2016, pe comisarul de poliție Bogdan Berechet, ca şef al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

 

  • Într-un scurt sondaj de opinie realizat de „Ziarul de Vâlcea” a reieşit faptul că mulţi oameni de dreapta, care au votat mereu cu liberalii, nu vor alege lista PNL la scrutinul electoral din 11 decembrie. Vâlcenii sunt nemulţumiţi că în fruntea listei la Camera Deputaţilor figurează controversaţii Cristian Buican şi Victor Stănculescu, doi „oameni” care vor îngropa definitiv ideea de liberalism în judeţul nostru. Cei chestionaţi de ziarul nostru mai spun că au fost în total dezacord cu faptul că oameni cu activitate politică remarcabilă, precum Adrănel Cotescu, Iuliana Moise şi Sami Vîlcu, au fost lăsaţi în afara listelor electorale ale PNL Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe