Un cizmar vâlcean în Camera Deputaților: Dumitru Lovin

marți, 1 noiembrie 2016

Președintele ALDE Vâlcea, Dumitru Lovin, este o figură. În tinerețe, a fost fotbalist, apoi a descoperit vocația cititului. La 72 de ani, dl Lovin face figură de autodidact carismatic, gata oricând să-ți servească argumente dintre cele mai năstrușnice pe orice temă culturală vrei - scriau colegii de la criterii.ro în urmă cu ceva timp, iar textul rămâne perfect valabil și în zilele noastre.

Oarecum grave devin lucrurile când Lovin se lansează în sensibilul domeniu al politicii, unde amatorismul său cultural îl împinge spre idei fistichii. Iar fistichiul face casă bună cu stânga ideologică, un pic anarhistă și populistă cât cuprinde.

Spun toate acestea fiindcă președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, vrea să-l propulseze în camera Deputaților pe fostul șef al seniorilor din PSD, Dumitru Lovin.

Aș vrea să-l descurajez în această aventură la senectute pe dl Lovin. Și să-l încurajez să devină ceea ce pare a-i sta în puteri: un bătrânel hâtru și nostalgic, cu care ai oricând ceva de discutat, un tâfnos cu șarm.

Mai departe însă nu cred că e bine să meargă. Știți povestea cu cizmarul și sandaua...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Un cizmar vâlcean în Camera Deputaților: Dumitru Lovin”

  1. TOV. LOVIN A FOST, INTOTDEAUNA - SI A RAMAS - UN COMUNIST INVECHIT, CU IFOSE DE OM "CITIT", DAR, EVIDENT, NUMAI PE BAZA DE LECTURI USOARE, LA VREME DE SENECTUTE, SI NUMAI DIN "ALMANAHE" SAU DE LA TELEENCICLOPEDIA ...

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe