Șpârle și șopârle, 31.10.2016

duminică, 30 octombrie 2016
  • Imberbul administrator special al CET Govora, Mihai (Mişu) Mihalache, tratează cu indiferenţă şi tupeu Consiliul Judeţean Vâlcea, în calitatea instituţiei de acţionar unic al societăţii. În cadrul şedinţei ordinare de săptămâna trecută, Mişu Mihalache, sluga politică a deputatului Buican, s-a dat „lovit” şi nu a mai venit să prezinte raportul privind activitatea economico-financiară a CET Govora, pentru perioada 1 ianuarie - 30 septembrie 2016. Ba, mai mult, a anunţat prin interpuşi, pe un ton arogant, că respectivul raport este un document... secret şi nu poate fi publicat şi dat spre analiză consilierilor judeţeni. Este strigător la cer că însuşi Consiliul Judeţean nu poate avea acces la documente care ţin de bucătăria internă a CET Govora, în condiţiile în care administratorul judiciar Remus Borza a dat dovadă de totală transparenţă şi a pus mereu la dispoziţia publicului toate rapoartele şi documentele despre CET Govora. Oricum, zilele lui Mişu Mihalache în funcţia de administrator special sunt numărate, deoarece CJ Vâlcea va aproba la sfârşitul lunii noiembrie revocarea lui Mihalache din postul respectiv.

 

  • Până la urmă, şeful AJOFM Vâlcea, Dumitru Nicu Cornoiu, s-a înscris în cursa pentru Parlament din postura de candidat independent, iar prin decizia nr. 13/D/28 octombrie 2016, BEJ Vâlcea a admis candidatura acestuia la alegerile pentru Camera Deputaţilor. Chiar dacă la început, Dumitru Cornoiu a luat totul în „joacă de copii”, s-a dovedit, până la urmă, că peste 5.800 de vâlceni au semnat listele pentru susţinerea candidaturii, ceea ce îl face un competitor redutabil. Mai spunem că Dumitru Cornoiu a primit ofertă de la PRU-ul lui Florin Brăgău de a candida sub sigla acestui partid, însă a refuzat politicos.

 

  • Zilele trecute, Guvernul a adoptat un memorandum în vederea transmiterii de către Secretariatul General al Guvernului a unei cereri către Consiliul Local al municipiului Drăgăşani, privind emiterea unei hotărâri care are ca obiect transmiterea unui imobil din domeniul public al Municipiului Drăgăşani în domeniul public al statului, în vederea dării lui în administrarea Ministerului Justiţiei.

 

  • Preşedintele Constantin Rădulescu a încurcat la şedinţa CJ Vâlcea de vreo zece ori numele celor doi consilieri liberali Victor Stănculescu şi Victor Popescu. „Enervat” la culme, Victor Stănculescu a plecat de la şedinţă la dezbaterea şi aprobarea unor proiecte de hotărâri deosebit de importante pentru judeţ.

 

  • În plină reorganizare a societăţii Pieţe Prest, muncitorii de aici au „uitat” de tonele de frunze căzute pe trotuare sau în alte zone ale Râmnicului şi care reprezintă un adevărat pericol pentru deplasarea pietonilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe