Premierul Cioloș lasă fără alocații de hrană copiii şi tinerii cu cerinţe educaţionale speciale din Vâlcea

vineri, 28 octombrie 2016

Pentru a acoperi, până la sfârşitul anului, cheltuielile cu alocaţiile de hrană de care beneficiază copiii şi tinerii cu cerinţe educaţionale speciale, integraţi în învăţământul de masă din judeţul nostru, domnul Constantin Rădulescu, Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, a solicitat domnului Dacian Cioloş, prim-ministru al României, şi doamnei Anca Dana Dragu, ministrul Finanţelor Publice, suplimentarea, cu suma de 850 mii lei, a fondurilor alocate finanţării cheltuielilor reprezentând drepturi de care beneficiază copiii şi tinerii cu cerinţe educaţionale speciale din judeţul nostru.

Prin Hotărârea de Guvern nr. 432/2016, judeţului Vâlcea i-a fost alocată, pentru plata acestor drepturi, suma de 950 mii lei, însă, pentru a acoperi întreg necesarul de fonduri, de circa 1.800 mii lei, este nevoie de suplimentarea acestui buget cu suma de 850 mii lei.

„Acest sector, extrem de sensibil, care este asistenţa socială a copiilor şi tinerilor cu cerinţe educaţionale speciale, mă preocupă în mod deosebit şi, tocmai de aceea, voi face toate demersurile legale de care va fi nevoie pentru asigurarea alocaţiei de hrană pentru toţi beneficiarii ei. Sper ca la solicitările pe care le-am adresat, atât domnului Dacian Cioloş, primul ministru al României, cât şi doamnei Anca Dana Dragu, ministrul Finanţelor Publice, să primim un răspuns favorabil, iar la rectificarea bugetului pe anul 2016, să se aloce judeţului Vâlcea suma de 850 mii lei, de care avem nevoie pentru plata integrală a acestor drepturi.” - Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Premierul Cioloș lasă fără alocații de hrană copiii şi tinerii cu cerinţe educaţionale speciale din Vâlcea”

  1. Ce sa astepti de la un individ care are o tema precisa de la stapinii sai. Cred ca mamaliga va exploda in curind iar neamtul si francezul vor fugi ca potirnichile.
    Nesimtirea lor nenoroceste o groaza de oameni. De ce nu sunt la fel de categorici si in drama COLECTIV unde au murit 64 de tineri iar sute sufera si vor ramine cu infirmitati si handicap? Stiu de ce. Din nesimtire.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe