Constantin Rădulescu: ”SERVICIUL DE EXPERTIZĂ MEDICALĂ” VA FI MUTAT LA ”POLICLINICA CU PLATĂ”!

vineri, 28 octombrie 2016

 

În cursul zilei de astăzi, 28.10.2016, domnul Constantin Rădulescu, Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, însoţit de aparatul de specialitate din cadrul Consiliului Judeţean Vâlcea, s-a deplasat la sediul ”Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea”, la ”Centrul de Transfuzie Sanguină Vâlcea”, care îşi desfăşoară activitatea la „Spitalul Vechi” – (Spitalul Judeţean Nr.2) şi la ”Policlinica cu Plată” din Râmnicu Vâlcea.

”De multă vreme am în analiză o propunere pe care vreau să o fac pentru viitor, întrucât vâlcenii trebuie trataţi cu respect şi să încercăm ca serviciile publice să fie de calitate şi oferite în condiţii corespunzătoare.

Spaţiul în care îşi desfăşoară acum activitatea ”Serviciul de Expertiză Medicală” - din cadrul Casei Judeţene de Pensii Vâlcea, este unul impropriu atât pentru pacienţi, cât şi pentru personalul medical.

Oamenii vin din tot judeţul şi se strâng pe un hol de o jumătate de metru în care abia se poate respira acum, darămite vara. M-am tot gândit cum să rezolv această situaţie şi chinul pentru aceşti oameni să înceteze.

Pe scurt, ne propunem mutarea ”Serviciului de Expertiză Medicală” în spaţiile de la ”Policlinica cu Plată”.

Săptămăna viitoare voi demara procedurile de înfiinţare a unei „Comisii mixte, tehnice şi economice”, care să analizeze situaţia existentă şi să întocmească propunerile pentru viitorul proiect.

Am vizitat şi ”Centrul de Transfuzie Sanguină Vâlcea”, iar viitoarea temă de proiectare pentru amenajarea spaţiilor de la Policlinica cu Plată, va aborda şi crearea de spaţii pentru acest centru.” - Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.

 

Compartimentul Relaţii Publice şi Comunicare

Râmnicu Vâlcea

28.10.2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe