Șpârle și șopârle, 27.10.2016

miercuri, 26 octombrie 2016

Compania Avi-Giis din judeţul Vâlcea, cu activităţi în prelucrarea şi conservarea cărnii, deţinută de Aurel Simion şi Ion Georgescu, mizează anul acesta pe vânzări totale de 1,7 milioane de euro, în creştere cu 20% faţă de anul precedent. Fabrica de preparte din carne Avi-Giis prel­ucrează zilnic o tonă de carne, ma­terie primă provenită exclusiv din România, şi pe care o trans­formă în pastramă, cârnaţi, sala­muri, dar şi alte produse care se încadrează la categoria premium, potrivit reprezentanţilor companiei, acesta fiind şi motivul pentru care nu prelucrează cantităţi mari.

Un număr de 10 probe din 96 prelevate din alimente au fost depistate cu bacteria Escherichia Coli verotoxigenă, prezentă în carne tocată de vită și carcasa de ovină într-un supermarket și mai multe abatoare din județele Gorj, Vâlcea, Sibiu și Timiș.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea s-a ÎNCLINAT în faţa fostului şef al SECURITĂŢII, Iulian VLAD. Generalul Aurel Rogojan, care a fost şeful de cabinet al conducătorului Securităţii comuniste, Iulian Vlad, şi-a lansat la Râmnicu Vâlcea cartea „Factorul intern. România în spirala conspiraţiilor”. La evenimentul desfăşurat la Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul” a fost prezent şi generalul Iulian Vlad, şeful Securităţii. Prilej pentru Adrian Buşu, vicepreşedintele CJ Vâlcea, să declare: „Pentru judeţul nostru este o onoare deosebită să îi avem în mijlocul nostru pe oamenii care au făurit, la un moment dat, România modernă”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe