EVENIMENT. Cartea CĂLĂTORIND CU ÎNTREBAREA de Gheorghe Smeoreanu și Tiberiu Pîrnău a fost lansată în Israel

vineri, 21 octombrie 2016

 

EVENIMENT. Cartea CĂLĂTORIND CU ÎNTREBAREA de Gheorghe Smeoreanu și Tiberiu Pîrnău a fost lansată în IsraelCălătorind cu întrebarea este o carte de interviuri cu stareți și sterețe din Eparhia Vâlcii.

Conținutul este extrem de original, iar cartea ca lucrare tipografică este o bijuterie.

EVENIMENT. Cartea CĂLĂTORIND CU ÎNTREBAREA de Gheorghe Smeoreanu și Tiberiu Pîrnău a fost lansată în IsraelDeja au apărut cronici elogioase. Prof.dr.Ion Predescu scrie că lucrarea Călătorind cu întrebarea. Interviuri cu stareţii şi stareţele mănăstirilor din Arhiepiscopia Râmnicului” de Gheorghe Smeoreanu şi Tiberiu Pîrnău aduce în bibliografia interviurilor (de la Ioanichie Bălan la Costion Nicolescu) cu părinţii înduhovniciţi, cu stareţi şi călugari, filosofi, regizori, o viziune nouă, derivată din prospeţimea întrebării, din tipologia jurnalismului formator.

EVENIMENT. Cartea CĂLĂTORIND CU ÎNTREBAREA de Gheorghe Smeoreanu și Tiberiu Pîrnău a fost lansată în IsraelMănăstirea cea de toate zilele se găseşte în acest volum, între ceea ce s-ar putea numi "agathos demiurgos" (viaţa de zi cu zi), "cahethos demiurgos" (sacralitate, concept şi imagine) şi, rareori, cum e şi normal, abufalia (devenirea spre sfinţenie).

EVENIMENT. Cartea CĂLĂTORIND CU ÎNTREBAREA de Gheorghe Smeoreanu și Tiberiu Pîrnău a fost lansată în IsraelIPS Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, a avut intuiție, curaj și încredere pentru a încredința celor doi ziariști o carte care să apropie lumea monastică și lumea presei.

Lansarea a fost pe măsura cărții.

EVENIMENT. Cartea CĂLĂTORIND CU ÎNTREBAREA de Gheorghe Smeoreanu și Tiberiu Pîrnău a fost lansată în IsraelJoi, 20 octombrie, Călătorind cu întrebarea a fost lansată în Israel, în prezența PS Emilian Lovișteanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Râmnicului, a altor fețe bisericești,precum și a majorității eroilor cărții.

EVENIMENT. Cartea CĂLĂTORIND CU ÎNTREBAREA de Gheorghe Smeoreanu și Tiberiu Pîrnău a fost lansată în IsraelLansarea a avut loc într-un cadru inedit, pe o corabie în mijlocul Mării Galileei.

Au rostit cuvinte elogioase PS Emilian Lovișteanul, Pr. Ștefan Zară și Protosingher Casian Huncă.

EVENIMENT. Cartea CĂLĂTORIND CU ÎNTREBAREA de Gheorghe Smeoreanu și Tiberiu Pîrnău a fost lansată în IsraelAutorii au mulțumit ÎPS Varsanufie pentru susținere.

A fost un eveniment cu adevărat inedit această lansare în mijlocul Mării Galileei, ale cărei ape au fost martorii unor mari minuni ale Mântuitorului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe