Costi Rădulescu tace și le face! Lista candidaților PSD nu trebuie modificată!

joi, 20 octombrie 2016

Constantin Rădulescu, liderul PSD Vâlcea, este genul de lider politic care tace și le face! La alegerile locale, nimeni nu-i dădea șanse tânărului om politic că va ajunge la cârma Consiliului Județean Vâlcea și, printr-o strategie inteligentă și multă muncă, a câștigat și a fost ales președinte la CJ! Ursul roșu din fruntea PSD Vâlcea nu trebuie subestimat, lucrează calm și merge sigur la victorie și la alegerile parlamentare.
Lista candidaților PSD nu trebuie modificată, marele popor PSD Vâlcea a votat în cunoștință de cauză! În iarnă se prefigurează o înfrângere zdrobitoare a liberalilor care au aruncat în luptă pe primele locuri figuri ramolite, înțepenite, cu probleme penale și fără carismă. În contrapartidă, Constantin Rădulescu de la PSD a scos la înaintare noua generație de politicieni din PSD - tineri ambițioși, inteligenți cu dorință de afirmare și, ceea ce este mai important, fără pete la dosar! Dacă ar fi să deschidem dulapurile galbene ale lui Buican, Stănculescu și Bulacu le-ar cădea scheletele în cap vâlcenilor - la alegeri!
Campania electorală se apropie cu pași repezi și putem paria deja că mulți primari liberali vor merge pe mâna PSD-ului la aceste alegeri. Chiar așa - de ce i-ar ajuta primarii liberalii pe Buican, Stănculescu și Bulacu?! Cu ce i-au ajutat acești politicieni gargaragii pe primari? Cu NIMIC!

Tiberiu Pîrnău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe