MATDAN a rămas iar fără licență!

marți, 18 octombrie 2016

Începând cu data de 18 octombrie 2016, transportul în comun din județul Vâlcea, pe 20 de trasee județene executate de firma Matdan, printre care şi cel mai aglomerat Râmnicu Vâlcea – Drăgăşani, este suspendat pentru 30 de zile. De data aceasta, firma Matdan a rămas fără licență, aceasta fiind suspendată de SPR Vâlcea. Suspendarea va intra în vigoare de marți, 18 octombrie 2016, iar reprezentanții firmei Matdan au atacat în instanță, primind termen de judecată în data de 4 noiembrie 2016 - menționează voceavalcii.ro

De asemenea, la începutul lunii septembrie transportul în comun din judeţul Vâlcea a rămas în aer, după ce firmei MATDAN i-a fost suspendată licenţa pentru 30 de zile. Aceeaşi situaţie este şi în judeţele Argeş şi Olt, unde Matdan efectua curse. Practic, navetiştii au rămas cu abonamentele plătite şi cu ochii în soare.

Firma Matdan a fost descoperită de ISCTR pe o cursă interjudeţeană Vâlcea - Olt cu nereguli, primind o amendă şi o sancţiune care presupune suspendarea licenţei pe firmă pentru 30 de zile. ISCTR nu anunţă nicio instituţie din judeţul Vâlcea despre situaţia creată, Consiliul Judeţean Vâlcea şi Instituţia prefectului aflând de la transportator despre situaţia creată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “MATDAN a rămas iar fără licență!”

  1. Poate anticipa cineva rezultatul din dosarul nr. 5132/109/2016 aflat pe rolul Tribunalului Arges cu termen initial de judecata 04.11.2016 si preschimbat ulterior la 21.10.2016, cu obiect suspendare executare act administrativ nr.3585/11.10.2016, act prin care s-a dispus suspendarea licentei de transport a MATDAN pentru o perioada de 30 zile? Rezultatul judecatii este foarte greu de anticipat in contextul in care MATDAN efectueaza in continuare transport de persoane (adica refuza sa se conformeze masurii de suspendare) iar la acelasi Tribunal Arges a beneficiat, fara exceptie, numai de solutii favorabile. Ar fi interesant ce parare ar avea si Consiliul Superior al Magistraturii fata de sentinta ce urmeaza sa fie pronuntata la 21.10.2016.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe