|vineri, octombrie 28, 2016
  • Follow Us!

MATDAN a rămas iar fără licență! 

matdan accident

Începând cu data de 18 octombrie 2016, transportul în comun din județul Vâlcea, pe 20 de trasee județene executate de firma Matdan, printre care şi cel mai aglomerat Râmnicu Vâlcea – Drăgăşani, este suspendat pentru 30 de zile. De data aceasta, firma Matdan a rămas fără licență, aceasta fiind suspendată de SPR Vâlcea. Suspendarea va intra în vigoare de marți, 18 octombrie 2016, iar reprezentanții firmei Matdan au atacat în instanță, primind termen de judecată în data de 4 noiembrie 2016 – menționează voceavalcii.ro

De asemenea, la începutul lunii septembrie transportul în comun din judeţul Vâlcea a rămas în aer, după ce firmei MATDAN i-a fost suspendată licenţa pentru 30 de zile. Aceeaşi situaţie este şi în judeţele Argeş şi Olt, unde Matdan efectua curse. Practic, navetiştii au rămas cu abonamentele plătite şi cu ochii în soare.

Firma Matdan a fost descoperită de ISCTR pe o cursă interjudeţeană Vâlcea – Olt cu nereguli, primind o amendă şi o sancţiune care presupune suspendarea licenţei pe firmă pentru 30 de zile. ISCTR nu anunţă nicio instituţie din judeţul Vâlcea despre situaţia creată, Consiliul Judeţean Vâlcea şi Instituţia prefectului aflând de la transportator despre situaţia creată.

Leave a Response