Șpârle și șopârle, 17.10.2016

duminică, 16 octombrie 2016
  • Nici nu a fost bine inaugurată noua gară din Râmnicu Vâlcea că au şi început să apară primele deficienţe de construcţie, executate cu foarte mari întârzieri de firma Concefa din Sibiu. Astfel, la peronul principal a început să fie... desfăcut asfaltul, deoarece s-a descoperit că, atunci când plouă, în faţa intrării principale a gării se formau bălţi mari de apă. Aceiaşi problemă se regăseşte pe tot peronul, unde apa provenită din ploi „refuză” să se scurgă pe canalele colectoare. O altă deficienţă de construcţie se regăseşte la plafonul de sticlă al gării, unde, vara, atunci când bate soarele, spaţiul public (casele de bilete şi sala de aşteptare) are parte de aşa zisul fenomen „de seră”. Aşa că râmnicenii care vor să călătorească cu trenul să-şi ia gândul că pot tranzita noua gară prea curând!

 

  • Primarii din Brezoi şi Călimăneşti, respectiv Robert Schell şi Florinel Constantinescu, au refuzat „mărul otrăvit” oferit de deputatul Buican şi nu au făcut deplasarea la „reuniunea bahică” din Bulgaria, de la Marea Neagră. Edilul şef din Brezoi a subliniat într-un ziar local că nu a mers la nici una dintre aceste deplasări, întrucât excursiile coincideau cu perioada în care Schell era plecat în concediu. La fel, primarul Florinel Constantinescu a spus că fiecare om şi fiecare familie are propria cultură în legătură cu momentele de destindere, cu subiectul, locul şi timpul ales pentru a petrece astfel de momente: „Trebuie să recunosc că întâlnirea din Bulgaria este dintr-o altă categorie de divertisment decât obişnuim noi”. Nişte răspunsuri diplomatice şi pline de subînţeles pentru „dictatorul” liberal Buican din partea celor doi primari....

 

  • Se aude că fostul primar al Râmnicului, Emilian Frâncu, împreună cu ex-consilierul municipal Liviu Boban, aşteaptă „după colţ” pentru a prelua conducerea ALDE Vâlcea. În cazul în care organizaţia judeţeană a lui C.P.A. Tăriceanu nu obţine un scor bun la alegerile parlamentare (minim un deputat), cuplul Frâncu-Boban va fi adus la butoanele ALDE, iar fostul primar al Râmnicului are şansa de pregăti organizaţia în perspectiva alegerilor locale din 2020, atunci când îi va expira inderdicţiile de a candida.

 

  • După schimbările din fruntea societăţii de transport persoane ETA, a venit rândul unei alte firme din subordinea Primăriei Râmnicului să aibă parte de „cutremure” la nivelul conducerii: directorul SC Pieţe Prest SA, Mihai Tăbârcă, a fost tras pe „linie moartă”, iar atribuţiile sale au fost preluate temporar de Gheorghe Salomia, actual director Exploatare la SC Pieţe Prest SA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe