Remus Borza, reconfirmat administrator judiciar la CET Govora!

vineri, 14 octombrie 2016

Remus Borza a mai castigat o batalie cu mafia economica si juridica din Valcea! Azi a avut loc Adunarea Creditorilor la CET Govora, iar Remus Borza a fost reconfirmat cu 69 la suta din voturile creditorilor. Interesant este si faptul ca, de data aceasta, au votat pentru Borza si unii dintre creditorii contestatari. De-acum inainte administratorul judiciar isi va creiona planul de reorganizare judiciara la CET si va actiona pentru a aduce societatea pe profit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Remus Borza, reconfirmat administrator judiciar la CET Govora!”

  1. Se pare ca lucrurile intra pe un fagas normal la CET Govora si ca vor trebui sad ea socoteala pentru toate magariile si Zelici si domnul Dan – economical , dar nu in acest sens ci al agoniselii , si doamna Ioana – avara , care a strins o avere imenconsurabila pentru o viata de om – dar poate ca o compensatie a faptului ca are sotul si copii cu mari probleme cit si ceilalti domni in frunte cu sindicalistii analfabeti si profitori –imbogatiti peste noapte. Deasemeni fostul director general ce traieste ca un mare magnat ca si angajat la stat , ce si-a transformat un dormitor in jacuzi ca, doar obrazul subtire cu nesimtire se tine. Mai ales ca , acum este genere – de aceeasi virsta – cu un fost subprefect. Chiar. Pe acest domn , cine il intreaba cum a facut averea fara numar. Ca , doar nu din meditatii la matematica ca si actualul presedinte ce a dat meditatii la fizica. Care presedinte a dat averea unui partid fascist formatiunii FDG , ceea ce inseamna ca si aceasta formatiune este fascista. Rusinos fapt si rusine sa-I fie actualului presedinte care rinjeste zi de zi fara nerusinare in ultima perioada. Jalnic este ca , la doar citeva zile dupa ingroparea soacrei a aparul in muntii Paring rinjind fasolea impreuna cu a lui consoarta care nici macar doliu nu purta. Sau , era drept multumire pentru ca soacra a ajuns in mormint si nu la puscarie? Rusine sa va fie tuturor hotilor care ati profitat de nesiguranta de dupa ‘ 90 din Romania.

  2. Se pare ca lucrurile intra pe un fagas normal la CET Govora si ca vor trebui sa dea socoteala pentru toate magariile si Zelici , si domnul Dan , economicul - dar nu in acest sens ci al agoniselii - , si doamna Ioana , avara , care a strins o avere imenconsurabila pentru o viata de om – dar poate ca o compensatie a faptului ca are sotul si copii cu mari probleme - , cit si ceilalti domni in frunte cu sindicalistii analfabeti si profitori – imbogatiti peste noapte. Deasemeni fostul director general ce traieste ca un mare magnat ca si fost angajat la stat, ce si-a transformat un dormitor de la bloc in jacuzi ca, doar obrazul subtire cu nesimtire se tine. Mai ales ca , acum este ginere – de aceeasi virsta cu socrul – cu un fost subprefect. Chiar. Pe acest domn , cine il intreaba cum a facut averea fara numar. Ca , doar nu din meditatii la matematica ca si actualul presedinte ce a dat meditatii la fizica. Care presedinte a dat averea unui partid fascist si anume formatiunii FDG , ceea ce inseamna ca si aceasta este de sorginte este fascista. Rusinos fapt si rusine sa-i fie actualului presedinte care rinjeste zi de zi fara nerusinare in ultima perioada. Jalnic este ca , la doar citeva zile dupa ingroparea soacrei a aparut in muntii Paring rinjind fasolea impreuna cu a lui consoarta care nici macar doliu nu purta. Sau , era drept multumire pentru ca soacra a ajuns in mormint si nu la puscarie? Rusine sa va fie tuturor hotilor care ati profitat de nesiguranta de dupa ‘ 90 din Romania si a-ti pirjolit tot ce mai era bun in aceasta tara..

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe