O mamă din Vâlcea este însărcinată cu cel de-al 12-lea copil! Pe ceilalți copii i-a născut acasă, fără asistență medicală

vineri, 14 octombrie 2016

Marinela Stoian, de 41 de ani, din localitatea Lungești, județul Vâlcea este însărcinată cu cel de-al 12-lea copil și spune că va mai aduce pe lume atâția copii câți îi dă Dumnezeu.

Femeia, care nu vrea să audă de vreo metodă contraceptivă, a mai adus pe lume încă 11 copii, acasă, fără asistență medicală, iar peste două luni va naște pentru a 12-a oară.

mama-eroina

Deși casa în care trăiește este una sărăcăcioasă, construită din chirpici și mult prea mică pentru nevoile a 12 copii, Marinela Stoian spune că nici prin cap nu-i trece să se despartă de copiii ei.

„Mâncăm ce-o fi şi ce avem. Bărbatul meu munceşte cu ziua, avem şi alocaţiile, ne descurcăm cu greutate. Nu vreau să-mi dau copiii de lângă mine. Aşa cum am putut i-am crescut şi îi cresc. Suntem ortodocşi, nu pocăiţi sau altă religie. Îmi iubesc toţi copiii şi am grijă de ei: spăl, gătesc, îi trimit la grădiniţă şi la şcoală”, a spus femeia, pentru Vocea Vâlcii.

Impresionat este faptul că deşi locuiesc într-o casă cu pământ pe jos, soţii Stoian nu se plâng, nu se vaită şi nici nu cerşesc.

Primarul Tiberiu Costea spune se va interesa dacă femeia ar putea primi vreun ajutor de la stat şi că va lua legătura şi cu preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, în acest sens.

mama-eroina-3-620x363

Sursa foto: Vocea Vâlcii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “O mamă din Vâlcea este însărcinată cu cel de-al 12-lea copil! Pe ceilalți copii i-a născut acasă, fără asistență medicală”

  1. Buna ziua,

    As vrea so o ajut pe d-na Stoian financiar. Puteti va rog sa-mi da-ti mai multe informati sau poate un # de tel.
    Multumesc anticipated.
    Carmella Cico

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe