PSD Vâlcea va trimite în Parlament oameni tineri, competenți, NEPĂTAȚI!

vineri, 7 octombrie 2016

Pentru prima dată după 26 de ani, PSD Vâlcea a votat masiv pentru promovarea tinerilor pe locuri eligibile în competiția pentru Camera Deputaților și Senat. Bogdan Matei la Senat și Ovidiu Popa la Camera Deputaților sunt surprizele frumoase oferite electoratului vâlcean de Comitetul Executiv al PSD Vâlcea. Președinții organizațiilor locale, primarii și consilierii județeni au votat pentru tinerețe, cinste, experiență și profesionalism. Cei doi tineri, Matei și Popa, sunt oameni care s-au afirmat în domeniile lor de activitate - învățământ și agricultură - și, cel mai important, nu au probleme de integritate. Sunt politicieni nepătați! Remarcăm prezența pe locul doi la Camera Deputaților a fostului viceprimar de la Râmnicu Vâlcea, Vasile Cocoș, apreciat de foarte mulți vâlceni, un profesionist în administrația publică locală, un economist redutabil. Genul de om care tace și le face! Pe poziția a treia a fost votată Daniela Oteșanu, președinte al Organizației Județene de Femei a PSD Vâlcea - manager de succes în domeniul turismului. Daniela Oteșanu a reușit să revigoreze organizația de femei prin numeroase activități sociale, politice și culturale. Este un caracter puternic, o persoană activă, care va aduce multe voturi PSD-ului în luna decembrie. Pentru prima dată, pe un loc eligibil se află și un primar - Dumitru Pearcu din Tomșani, un om cu o experiență în administrația publică locală extraordinară, cel mai longeviv primar din județ. Un profesor care va reprezenta cu cinste PSD-ul și va atrage voturi din Vâlcea de Vest.

Se poate spune că PSD Vâlcea și-a desemnat candidați competenți, cu CV-uri ireproșabile, care acoperă, ca reprezentare, toate zonele județului.

Așadar, pesediștii au stabilit lista de candidați la alegerile parlamentare, cu calm și rigoare, fără circ - așa cum a fost la liberali.

PSD Vâlcea pleacă cu șanse reale, în această competiție electorală, de a obține patru deputați și un senator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe