Preşedintele Rădulescu îl premiază pe elevul Laurenţiu Ploscaru

joi, 6 octombrie 2016

Constantin Rădulescu:

Astăzi, am anunţat Primăria Călimăneşti că îi vom vira banii pentru premierea olimpicului Ioan Laurenţiu Ploscaru

 

Prin hotărârea nr. 45 din 30 septembrie 2016, Consiliul Judeţean Vâlcea a aprobat alocarea sumei de 4 mii lei din fondul de rezervă bugetară, oraşului Călimăneşti, cu scopul de a-i fi folosiţi pentru sprijinirea olimpicului Ioan Laurenţiu Ploscaru, absolvent al Colegiului Naţional Alexandru Lahovari Râmnicu Vâlcea, medaliat cu argint la Olimpiada Internaţională de Matematică, de la Hong Kong, în acest an.

Mă bucur că, la o zi de la sărbătorirea Zilei Mondiale a Educaţiei, am putut să anunţăm Primăria Călimăneşti că urmează să îi virăm suma alocată olimpicului Ioan Laurenţiu Ploscaru, un  tânăr de excepţie, cu care judeţul nostru se mândreşte.

Îl felicit din toată inima pentru rezultatele extraordiare pe care le-a obţinut ca elev şi îi urez mult succes ca student al „University of Oxford”.

Consider că astfel de tineri trebuie încurajaţi şi sprijiniţi pentru a fi performanţi în ceea ce şi-au propus, fiindcă şi de munca lor depinde viitorul ţării noastre.

Voi fi totdeauna un susţinător al educaţiei performante şi al tinerilor valoroşi şi voi face tot ce ţine de mine pentru ca ei să rămână în ţară, fiindcă ţara are nevoie de ei.

Le mulţumesc, pe această cale, tuturor consilierilor judeţeni, pentru că au susţinut, prin votul lor unanim, proiectul de hotărâre prin care s-a propus acordarea sumei de 4 mii lei pentru premierea acestui tânăr merituos.”- Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe