Vot secret la PSD VÂLCEA pentru lista de candidați la alegerile parlamentare!

marți, 4 octombrie 2016

Social-democrații din Vâlcea s-au gândit să-i lase pe liberali să se dea în stambă cu simulacrul de competiție internă pentru stabilirea locului pe listele pentru alegeri parlamentare la Camera Deputaților și Senat din data de 11 decembrie 2016, urmând ca la finalul acestei săptămâni să se voteze componența lista PSD.

Fără balamuc, fără competiție internă de ochii lumii și fără sondaje manipulate ca să iasă cine trebuie, la PSD lucrurile se vor desfășura regulamentar și statutar. Președintele PSD Vâlcea Constantin Rădulescu a decis ca lucrurile să se tranșeze, prin vot secret, într-o ședință a Comitetului Executiv Județean Vâlcea, care are peste 100 de membri. Din acest for de conducere fac parte președinții de organizații din teritoriu, primarii, consilierii județeni și parlamentarii PSD de Vâlcea.

În ședința Comitetului Executiv se va stabili echipa de campanie pentru alegerile din data de 11 decembrie 2016, precum și criteriile de performanță, care, din calculele social - demcoraților, vor obține, cel puțin 3 deputați și un senator. Apoi, se va trece la vot, care va fi unul secret, pesediștii având pe buletinul de vot lista cu toți cei care se vor înscrie în competiție. Prin tăiere, votanți își exprimă opțiunea de eliminare de pe listă. Cei care rămân netăiați au primit gitul colegilor de a-i reprezenta în Parlament.

Însă, atenție, ordinea pe listă nu va fi bătută în cuie, ultimul cuvânt avându-l președintele PSD, Liviu Dragnea.

Senatorul Laurențiu Coca, deputatul Romeo Rădulescu, preşedinta organizaţiei de femei, Daniela Oteșanu, consilierul local Vasile Cocoş, consilierul judeţean George Mihăilescu, fostul primar Gigi Matei, consilierul judeţean Nicolae Spiridon, consilierul local Adina Dobrete, consilierul judeţean Vetuţa Ciocan şi primarii Dumitru Pearcu, din Tomşani, Sorin Ghiţă, din Vlădeşti şi Cristian Nedelcu, din Drăgăşani sunt doar câțiva dintre cei care care și-au manifestat dorința de a candida pe listele PSD Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe