Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

miercuri, 21 septembrie 2016

 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea organizează în data de 20.10.2016, începând cu ora 9:00, Bursa Forței de Muncă pentru Absolvenți, la sediul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulților din Rm. Vâlcea, str. Calea lui Traian, nr. 98.

Angajatorii din judeţul Vâlcea care doresc să participe la acest eveniment trebuie să depună ofertele de locuri de muncă vacante la sediul ALOFM Rm. Vâlcea, str. Dacia, nr. 8, etajul III.

Oferta locurilor de muncă va fi completată și cu locurile de muncă vacante din Uniunea Europeană/Spațiul Economic European.

Informăm persoanele interesate că AJOFM Vâlcea, prin rețeaua EURES România, oferă mai multe locuri de muncă în străinătate printre care și 800 locuri de muncă (500 de femei și 150 de cupluri) pentru Spania – munca sezonieră – cules căpșuni (pentru aceste locuri de muncă se va organiza o bursa în trimestrul IV 2016).

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul AJOFM din Rm. Vâlcea, str. Dacia, nr. 8, et. II – III, sau la telefon 0250.735.608.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe