Grupul francez Faurecia a inaugurat la Râmnicu Vâlcea o unitate de producție în valoare de 12 milioane de euro

marți, 20 septembrie 2016

Peste 700 de oameni vor lucra la noua unitate de producție inaugurată marți de grupul francez Faurecia la Râmnicu Vâlcea, a declarat Hagen Wiesner, Executive Vice President, Faurecia Automotive Seating, alți 600 urmând să fie angajați până în 2017. Investiția se ridică la 12 milioane de euro.

* Borc: Guvernul din care fac parte sprijină în mod deosebit industria românească

"Datorită experienței noastre de succes în România, am decis să investim 12 milioane de euro la Râmnicu Vâlcea în cea mai modernă fabrică a grupului. Investiția a generat peste 700 de noi locuri de muncă. Pentru perioada următoare obiectivele noastre sunt creșterea capacității de producție pentru a livra 280.000 de tapițerii în acest an și recrutarea a 600 de noi angajați până în 2017. Utilizând tehnologii de vârf de tăiere și coasere, cei 1.200 de angajați de la Vâlcea produc tapițerii textile și de piele la standarde de înaltă calitate pentru unii dintre cei mai importanți producători mondiali din industria auto, precum Peugeot, Renault și branduri Volkswagen", a declarat Wiesner.

Faurecia, unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente auto din lume, a inaugurat marți la Râmnicu Vâlcea cea mai modernă fabrică de tapițerii auto a grupului. Având o suprafață de 12.000 mp, fabrica dispune de o zonă de producție ergonomică, echipată cu sisteme moderne de ventilație și de o cantină unde 2.000 de angajați pot lua masa.

Printre facilitățile oferite de companie angajaților se numără și cele dedicate creșterii profesionale. Astfel, fiecare nou angajat parcurge timp de 4 săptămâni un program intens de instruire, construit în baza strategiei de dezvoltare profesională a grupului care îi permite să își însușească într-un timp relativ scurt abilitățile necesare.

În anul 2015 Faurecia a înregistrat vânzări totale de 20,7 miliarde de euro și un număr de 103.000 de angajați în 34 de țări, la 330 de fabrici și 30 de centre de cercetare și dezvoltare.

AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe