Șpârle și șopârle, 19.09.2016

luni, 19 septembrie 2016
  • Primarul din Berbeşti, Vintilă Chelcea, a încercat să obţină o candidatură eligibilă pe listele liberalilor de la alegerile parlamentare. „Subţirelul” Chelcea a dat de înţeles că pleacă din PNL dacă nu va figura pe un loc eligibil, însă ceilalţi şefi de organizaţii locale din Vâlcea i-au trântit uşa în nas şi l-au trimis înapoi la Berbeşti să aibă grijă de grătarele cu friptură şi damigenele cu vin. Oricum, Vintilă Chelcea nu s-a remarcat cu nimic nici în activitatea politică, nici în fruntea Primăriei Berbeşti, poate doar cu nişte reprize lungi... de somn, atât la propriu, cât şi la figurat.

 

  • La sfârşitul săptămânii trecute, Niculae Bălan, unul dintre cei doi administratori judiciari ai Oltchim, a fost ales noul preşedinte al Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România (UNPIR) la Congresul de la Bucureşti. De asemenea, peste 370 de practicieni şi-au ales prin vot membrii din Consiliul naţional de conducere şi noul plan de activitate pe 2017.

 

  • Într-adevăr, în urmă cu două săptămâni, a avut loc mega-nunta fiului patronului de la Trustul 3 Construcţii, Ion Bucşă, eveniment găzduit de restaurantul Posada din Troianu. Am aflat care au fost onorariile pentru cei patru cântăreţi: Andra a încasat 8.500 euro, Pepe a luat 5.500 euro, iar cei doi manelişti Adrian Minune şi Florin Salam s-au „mulţumit” cu câte 5.000 de euro (plus banii din dedicaţii). Tot la restaurantul Posada (care îi aparţine omului de afaceri Nicolae Barbu) a avut loc sâmbătă, 17 septembrie, căsătoria fiului fostului prefect Mircea Perpelea, Octavian, care a făcut o nuntă grandioasă cu peste 300 de invitaţi cu fata fostului consilier judeţean din perioada 2004-2008 de la Partidul Conservator, Ion Deaconu.

 

  • Deşi se laudă peste tot că a cumpărat 50% din acţiunile TV Etalon, Florin Brăgău, preşedintele PRU Vâlcea, este contrazis... de Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA). Astfel, în data de 9 septembrie, CNA a comunicat oficial că, la TV Etalon, deţinătoarea licenţei audiovizuale este societatea Etalon SRL, ai cărei asociaţi sunt Ion Margu (cu 99,7456118037% din părţile sociale) şi Ana Cistina Margu (cu 0,2543881963%).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe