Primarul Alexandru Dediu din Păușești Măglași, yesmenul perfect al dictatorului Buican de la PNL Vâlcea!

duminică, 18 septembrie 2016

Deputatul liberal Cristian Buican este actor principal în filmul Războiul Albinelor, regizat de colegul de partid, yesmenul perfect – Alexandru Dediu! Este binecunoscut faptul că atunci când nu este mare politician la București și la Vâlcea, Buican îmbracă haina de cioban sau devine mare apicultor. Despre cea din urmă îndeletnicire buicănistă relatăm și noi acum.

Marele mahăr politic a intrat în conflict cu un vâlcean apicultor, care trăiește efectiv, el și familia, din această activitate. Președintele PNL Vâlcea este foc și pară pe acest domn, care a îndrăznit să-și pună stupina în aceeași zonă cu stupina albinelor marca Buican, mai precis la Poligonul din Păușești Măglași – domeniul public al localității. Pentru că este mare șef de partid și comandantul politic al primarului, Buican revendică locația și pune presiune pe omul simplu care a îndrăznit să-i tulbure… albinele, să plece de-acolo. Supărat că nu este ascultat Buican a trecut și la amenințări mai mult sau mai puțin voalate, spunându-i apicultorului că îi vor muri albinele dacă nu părăsește zona. Principalul avocat al lui Buican este, firesc, primarul Alexandru Dediu, căruia i-a dispărut demnitatea și s-a făcut preș la picioarele șefului său.

Rușine să vă fie, domnilor! Întâmplarea face că apicultorul amenințat este membru al PNL Vâlcea. Acesta este Cristian Buican, cel care le va cere încă o dată votul vâlcenilor la alegerile parlamentare, așa se comportă el cu oamenii simpli, amărâți. Arogant și abuziv! Votați-l!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Primarul Alexandru Dediu din Păușești Măglași, yesmenul perfect al dictatorului Buican de la PNL Vâlcea!”

  1. […] Deputatul liberal Cristian Buican este actor principal în filmul Războiul Albinelor, regizat de colegul de partid, yesmenul perfect – Alexandru Dediu! Este binecunoscut faptul că atunci când nu este mare politician la București și la Vâlcea, Buican îmbracă haina de cioban sau devine mare apicultor. Despre cea din urmă îndeletnicire citește toată știrea… […]

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe