Femeie urmărită internaţional pentru un omor săvârşit în Grecia, depistată de poliţiştii vâlceni

marți, 13 septembrie 2016

O femeie de 37 de ani, pe numele căreia autorităţile  greceşti au emis un mandat european de arestare pentru infracţiunea de omor,  a fost depistată de poliţiştii din Vâlcea împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – IPJ  Braşov, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, la sfârşitul lunii august, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au primit spre soluţionare un mandat european de arestare, emis pe numele Luminiţei S., de 37 de ani, din comuna Valea Mare. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii vâlceni au stabilit faptul că aceasta locuieşte fără forme legale în oraşul Ghimbav, judeţul Braşov. Astfel că, la data de 12 septembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale IPJ Vâlcea şi IPJ Braşov, au  reuşit identificarea  femeii, care era urmărită internaţional.

Pe numele acesteia, autorităţile elene au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de omor, săvârşită în cursul  septembrie 2014. Aceasta împreună cu alte două persoane au pătruns într-o locuinţă, unde l-ar fi ucis pe proprietar şi au sustras bunuri de valoare (bijuterii, telefoane mobile şi o sumă de bani).

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov, care a emis pe numele său un mandat de reţinere pentru 24 de ore, urmând a fi continuată procedura  pentru predarea către autorităţile elene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe