Faurecia deschide o fabrică de 12 milioane de euro în Vâlcea

sâmbătă, 10 septembrie 2016

Furnizorul de componente auto francez Faurecia deschide pe 20 septembrie o nouă fabrică în România. Situată în Budești, județul Vâlcea, aceasta va produce tapițerii auto.

Noua facilitate de producție Faurecia din Vâlcea are 1.000 de angajați și se întinde pe o suprafață de 12.000 mp. Ulterior, numărul de muncitori va urca 1.600 de persoane.

Faurecia a investit în fabrica de la Budești aproximativ 12 milioane de euro, de pe liniile de asamblare ale noii uzine urmând să iasă tapițerii textile și de piele, dedicate unora dintre cei mai importanți producători auto.

Dacă lucrurile merg conform planului, Faurecia va extinde fabrica de la Budești până la 22.000 mp, în următorii trei ani, cadența de producție putând fi, astfel, dublată.

Cu venituri de 21 miliarde de euro pe an și 100.000 de angajați la nivel global, Faurecia mai operează alte trei fabrici de componente auto pe teritoriul țării noastre, la Tălmaciu, Sibiu (divizia Scaune Auto), Craiova (Tehnologii de Control a Emisiilor) și Pitești (Sisteme de Interior).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Faurecia deschide o fabrică de 12 milioane de euro în Vâlcea”

  1. […] Furnizorul de componente auto francez Faurecia deschide pe 20 septembrie o nouă fabrică în România. Situată în Budești, județul Vâlcea, aceasta va produce tapițerii auto. Noua facilitate de producție Faurecia din Vâlcea are 1.000 de angajați și se întinde pe o suprafață de 12.000 mp. Ulterior, numărul de muncitori va citește toată știrea… […]

  2. […] Furnizorul de componente auto francez Faurecia deschide pe 20 septembrie o nouă fabrică în România. Situată în Budești, județul Vâlcea, aceasta va produce tapițerii auto. Noua facilitate de producție Faurecia din Vâlcea are 1.000 de angajați și se întinde pe o suprafață de 12.000 mp. Ulterior, numărul de muncitori va citește toată știrea… […]

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe