Tabără pentru tineri la Mănăstirea Turnu

joi, 8 septembrie 2016

 

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul  Învățământ și activități cu tineretul, în perioada 29-31 august 2016, Parohia Mădulari din Protoieria Drăgășani, a organizat la Mănăstirea Turnu o tabăra pentru tinerii din cadrul proiectului „Hristos împărtășit copiilor”.

În cadrul taberei au fost organizate mai multe activități catehetice și educative susținute de către Părintele Sichigea Daniel Ionuț și doamna profesoară Sichigea Anca, precum și o serie de pelerinaje la mănăstirile Cozia, Stănișoara, Antim din Râmnicu-Vâlcea.

Tabăra a fost organizată de Parohia Mădulari în parteneriat cu Asociația Comunitară BeicaMădulari și Primăria Mădulari.

„Tabăra este un mijloc prin care reușim să oferim acestor copii posibilitatea de a vizita vetrele de sihăstrie din Arhiepiscopia Râmnicului, însă, în același timp, constituie și o modalitate eficientă de a le păstra interesul pentru obținerea unor rezultate deosebite la învățătură și pentru participarea la activitățile catehetice pe care le desfășurăm la parohie. Pentru mulți dintre ei, taberele parohiei noastre sunt primele experiențe de acest fel, fapt care ne motivează în a continua în fiecare an acest proiect” – a precizat Părintele Sichigea Daniel Ionuț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe