Situaţie de CRIZĂ în transportul vâlcean! TRANSPORTATORII INFRACTORI, TRAŞI PE DREAPTA!

joi, 8 septembrie 2016

 

Constantin Rădulescu, Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea:

“Am făcut apel la toate instituţiile abilitate ale statului, inclusiv la Primul-ministru, pentru a reglementa legal situaţia de criză apărută pe 20 de trasee de transport din judeţul Vâlcea”

 

Având în vedere situaţia pe care Consiliul Judeţean Vâlcea o consideră extrem de gravă, urmare a faptului că operatorului de transport SC Matdan Service SRL i-a fost suspendată licenţa de transport pentru o perioadă de 30 de zile, Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, domnul Constantin Rădulescu, s-a adresat instituţiilor abilitate ale statului, în vederea identificării unor soluţii conforme cu legile în vigoare, pentru ca locuitorii judeţului Vâlcea să nu sufere din pricina acestui „incident”.

Astfel, Consiliul Judeţean Vâlcea, prin Preşedintele Constantin Rădulescu, s-a adresat, ca urmare a sesizării SC Matdan Service SRL, domnului Prim-ministru Dacian Cioloş, domnului Ministru de Interne Ioan Dragoş Tudorache, domnului Viceprim-ministru Vasile Dâncu, precum şi Ministerului Transporturilor, Autorităţii Rutiere Române şi Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier.

„Sunt de părere că instituţiile abilitate ale statului trebuie să dispună, în condiţiile legii, măsuri, astfel încât vâlcenii care folosesc transportul în comun pe aceste trasee să nu aibă de suferit, pentru că este foarte grav ceea ce se întâmplă.

Mai e puţin şi începe şcoala, sunt oameni care merg la serviciu, care fac naveta, iar în acest caz este vorba de 20 de trasee numai în judeţul Vâlcea.

Astăzi m-am adresat inclusiv domnului Prim-ministru Dacian Cioloş, precum şi conducerii Ministerului Afacerilor Interne pentru a ne comunica cu celeritate măsurile identificate în vederea rezolvării acestei probleme.

Am fost informat că avem de-a face cu un vid legislativ, însă pe mine mă preocupă situaţia în care se află vâlcenii, iar instituţiile statului au datoria, faţă de oameni, să ne comunice soluţiile legale, pentru depăşirea acestei probleme!”. – Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.

 

 

 

Biroul de Comunicare şi Relaţii Publice

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Situaţie de CRIZĂ în transportul vâlcean! TRANSPORTATORII INFRACTORI, TRAŞI PE DREAPTA!”

  1. […] Constantin Rădulescu, Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea: “Am făcut apel la toate instituţiile abilitate ale statului, inclusiv la Primul-ministru, pentru a reglementa legal situaţia de criză apărută pe 20 de trasee de transport din judeţul Vâlcea” Având în vedere situaţia pe care Consiliul Judeţean Vâlcea o consideră extrem de citește toată știrea… […]

  2. MATDAN a gresit si nu pt prima data!Si eu sunt afectat de faptul ca nu circula,dar eram mai afectat atunci cand circulau,in conditiile in care ne transportau.Pt aceasta firma,licenta trebuia retrasa definitiv nu doar suspendata pt o luna.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe