Cel mai IPOCRIT politician vâlcean: Cristian Buican! Se folosește de imunitate pentru comunicate mizere!

joi, 8 septembrie 2016

Culmea demagogiei și a ipocriziei la deputatul PNL de Vâlcea, Cristian Buican! Ipochimenul acesta îi acuză pe alții de ceea ce făcea el în lunile în care a condus județul Vâlcea: trafic de influență și numirea în funcții de conducere la instituții și societăți de stat a unor INCOMPETENȚI! Noi știm că DNA-ul îl cercetează pentru cel puțin un caz de trafic de influență! Ipocrizia este maximă!

Buican flatulează și apoi se uită în jur cu reproș

Iată ce citim pe arenavalceană.ro:

 

Deputatul Cristian Buican, preşedintele PNL Vâlcea, le-a cerut public procurorilor să ancheteze modul în care se organizează concursurile de ocupare a posturilor vacante la nivelul instituţiilor judeţene şi al deconcentratelor din Vâlcea. „Am ales să procedez astfel pentru că, în ultima perioadă, mai mulţi cetăţeni veniţi la audienţe au reclamat faptul că examenele organizate pentru ocuparea posturilor la instituţiile aflate în subordinea instituţiilor judeţene şi la deconcentrate, se „aranjează, de către cei care au câştigat alegerile la nivel judeţean”. Personal, mi se pare un fapt de o gravitate extremă şi solicit public tuturor celor care au atribuţii în acest domeniu să ancheteze aceste aspecte care mi-au fost aduse la cunoştinţă în cadrul audienţelor de la cabinetul parlamentar. Nu este normal ca într-o ţară membră a Uniunii Europene, în anul 2016, să „aranjezi” concursuri pentru a-ţi promova acoliţii.

 

Declarația lui Buican este pestilențială. Pute îngrozitor! Să ne iertați limbajul, dar individul acesta aruncă acuzații fără nici cea mai mică dovadă. Se ascunde ca un laș etern în spatele imunității parlamentare! Și când te gândești că moacă ăsta ne va mai polua aerul cu astfel de declarații încă vreo patru ani, având în vedere candidatura sa iminentă pe un loc eligibil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe