MatDan își întrerupe toate cursele interne și externe! SC MATDAN SERVICE SRL este cercetată penal de polițiștii și procurorii argeșeni

miercuri, 7 septembrie 2016

De mâine, MatDan își întrerupe toate cursele interne și externe

Societatea de transport în comun MatDan a anunțat, prin administratorul Matei Daniel, că începând de mâine, 8 septembrie, va întrerupe toate cursele interne și externe din județul Vâlcea, Sibiu și Olt - scrie Info Puls.

Decizia conducerii societății a fost luată ca urmare a acțiunilor de control exercitate de mai multe instituții de control ale statului, care au descoperit nenumărate nereguli la această societate de transport.

SC MATDAN SERVICE SRL este cercetată penal de polițiștii și procurorii argeșeni pentru: EVAZIUNE FISCALA, fals in declaratii si uz de fals

Firma de transport SC MATDAN SERVICE SRL este cercetată penal de polițiștii și procurorii argeșeni. Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Argeș ne-a confirmat faptul că dosarul penal 82/P/2015 vizeaza firma SC MATDAN SERVICE SRL (firma de transport, cu sediul în comuna Bradu, satul Geamăna, jud. Argeș, înmatriculată la ONRC Arge ș, sub nr. J/03/2432/21.12.1994, CUI RO 6828267) – cercetata pentru posibile fapte de EVAZIUNE FISCALA, fals in declaratii si uz de fals. Societatea este reprezentată legal de Matei Daniel, în calitate de administrator.

 Firma Matdan, cu sediul in judetul Arges, deruleaza activitatea de transport persoane in judetul Valcea, fiind de notorietate numeroasele probleme ale acestei societăți, atat in domeniul economic, cat si in cel rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe