|duminică, octombrie 22, 2017
 • Follow Us!

Familiile MILIONARE Crăciunescu și Băjan sparg mii de euro pe Coasta Amalfi! 

Craciunescu Neagoie Amalfi

Obrazul subțire cu cheltuială se ține! Pe bogații Vâlcii îi leagă fire nevăzute de prietenie, dar și relații de afaceri de ani și ani de zile. Tinerele familii Băjan și Crăciunescu își petrec împreună o vacanță de vis în renumita stațiune italiană Amalfi de pe coasta Mării Tireniene. Fiicele regretatului patron de la SC Diana SRL – Adina și Diana Crăciunescu, împreună cu soții, și cuplul Gabi Băjan (fiul celebrilor patroni de farmacii Băjan din Râmnicu Vâlcea) și soția Dana (fostă Neagoie, fiica controversatului primar și patron al SC Comchim SRL, Constantin Neagoie) se simt minunat în luxoasa stațiune, iar veselia li se citește pe față în aceste poze. Ce-i leagă pe tineri? Probabil că o frumoasă prietenie, dar și relațiile comune de afaceri cu muribundul Oltchim. Diana a cumpărat ferma de porci de la Oltchim, iar Neagoie – Comchim a distribuit produse ale combinatului în baza unor contracte ultra-avantajoase. Tinerii vâlceni milionari cheltuie zilnic mii de euro, au de unde, bravo lor, balta are încă pește! Enjoy!

Cele două familii – Crăciunescu și Băjan – nu sunt la prima vacanță împreună în acest an, fiind văzute în luna iulie pe litoralul românesc, în stațiunea Mamaia.

Craciunescu Neagoie Amalfi2

 

Coasta Amalfi, situată în sudul Italiei, este una dintre cele mai frumoase porţiuni ale ţărmului Mării Tireniene, impresionând prin peisajele naturale spectaculoase şi prin localităţile pline de istorie.

Dincolo de panoramele superbe presărate de-a lungul acestei regiuni, Costiera Amalfitana (cum este denumită în italiană) impresionează atât prin capodoperele arhitecturale şi artistice ce pot fi observate în oraşele din zonă, cât şi prin ingeniozitatea localnicilor ce şi-au construit locuinţele pe cornişele abrupte de pe coastă. Frumuseţea acestei regiuni a fost recunoscută şi de UNESCO, aceasta incluzând în 1997 coasta amalfitană pe lista Patrimoniului Mondial.

Coasta Amalfi, alături de insula Capri, ce este situată în imediata apropiere a peninsulei Sorrentine, reprezintă una dintre cele mai populare regiuni în rândul turiştilor din întreaga lume. Şi pe bună dreptate! De la nenumăratele monumente artistice ce dăinuie de secole, la minunile lumii antice, trecând prin peisajele spectaculoase, plajele primitoare şi, evident, bucătăria mediteraneană celebră în întreaga lume, această zona din regiunea Campania constituie o destinaţie importantă pentru orice călător.

Foto: facebook.com

4 Responses to Familiile MILIONARE Crăciunescu și Băjan sparg mii de euro pe Coasta Amalfi!

 1. maria

  …ce s faca si famigllia asta de hoti mai mici craciunescu se distreaza si ei pe banii celor de la harinvest pe care dumitru craciunescu tatal lor i-a fraierit si furat de 5 milioane de euro.

   
  • Ionel

   Banuiesc ca nu esti vreuna din pagubiti… Altfel n ai putea sa zici asta! Deschide ochii, Marie draga!

    
 2. RELU

  Foarte frumos, cinste lor ! Daca am fi cat de putin realisti, ar trebui sa privim si partea plina a paharului.

   
 3. Ionel

  Sunt alte pramatii care nu doar ca nu duc mai departe munca parintilor, ci distrug intr o secunda totul.
  Avem nevoie in kkt asta de oras de afacerile fam astora, alfel mancam toti pilos de la lidl
  Harinvestul n are treaba aici. Maria mananca dulceata auzita cel mult de la litza marioara

   

Leave a Response