Control judiciar pentru Maria Tudor și cele două fiice

joi, 1 septembrie 2016
 

Omul de afaceri Maria Tudor și cele două fiice, Elena și Andreea Tudor, au fost puse sub control judiciar de anchetatori, au precizat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

*Hotelul Riviera Olănești, Riviera Mamaia, SC Vest Televiziune, implicate într-un circuit de spălare de bani (surse)

*Vâlcea: Omul de afaceri Maria Tudor, transportată la Urgențe în timpul audierilor la Parchet

Aceeași măsură a fost aplicată și directorului Hotelului Olănești Riviera, Liliana Uță și directorului economic Elena Macovei.

Maria Tudor a fost dusă miercuri la parchet pentru audieri într-un dosar de evaziune fiscală. În timpul audierilor, a fost transportată cu ambulanța la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Râmnicu Vâlcea, după ce i s-a făcut rău în timpul interogatoriilor.

Tot în cursul zilei de miercuri, au fost aduse de la Constanța și București, pentru audieri, cele două fiice ale familiei Tudor.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au efectuat, miercuri, 16 percheziții, atât domiciliare, cât și la sediile mai multor societăți care aparțin oamenilor de afaceri din județul Vâlcea, Ion și Maria Tudor. Perchezițiile au fost efectuate într-un caz de evaziune fiscală în care prejudiciul este estimat la 10 milioane de euro.

Potrivit unui comunicat al IGPR, din cercetări a reieșit că, în perioada 2006 — 2016, administratorii a 10 societăți comerciale din județele Vâlcea și Constanța ar fi operaționalizat un mecanism financiar-fiscal, prin care ar fi obținut foloase în mod ilegal.

"Astfel, prin diminuarea obligațiilor fiscale, dar și prin achiziționarea de active la prețuri subevaluate ori prin înregistrarea unor operațiuni comerciale fictive semnificative, pentru creșterea nereală a cheltuielilor deductibile (produsele facturate nu au figurat în conturile specifice de stocuri ale furnizorului sau serviciile nu au fost prestate), ar fi eludat obligațiile fiscale datorate bugetului de stat", se arată în comunicat.

Maria Tudor deține afaceri în turism, industrie, media și imobiliare.

AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments on “Control judiciar pentru Maria Tudor și cele două fiice”

  1. […] Omul de afaceri Maria Tudor și cele două fiice, Elena și Andreea Tudor, au fost puse sub control judiciar de anchetatori, au precizat, pentru AGERPRES, surse judiciare. *Hotelul Riviera Olănești, Riviera Mamaia, SC Vest Televiziune, implicate într-un circuit de spălare de bani (surse) *Vâlcea: Omul de afaceri Maria Tudor, transportată citește toată știrea… […]

  2. Speram sa i se ia toate averile caci a facut mult rau. Lua 150 de mii de lei pentru o sticluta de nici 500ml de apa minerala, adica de zece ori mai mult decat la un super-market. Fetele ei sunt la fel de rele ca si mama lor. Au fost ajutate de Mugur Isarescu si alti ministri si autoritati locale.

  3. […] Omul de afaceri Maria Tudor și cele două fiice, Elena și Andreea Tudor, au fost puse sub control judiciar de anchetatori, au precizat, pentru AGERPRES, surse judiciare. *Hotelul Riviera Olănești, Riviera Mamaia, SC Vest Televiziune, implicate într-un circuit de spălare de bani (surse) *Vâlcea: Omul de afaceri Maria Tudor, transportată citește toată știrea… […]

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe