Doi vâlceni au murit în cutremurul din Italia

marți, 30 august 2016

Două persoane din judeţul Vâlcea, soţ şi soţie, au murit în cutremurul din Italia. Este vorba despre Simona Păunescu – 43 de ani şi Victor Păunescu – 52 de ani, din comuna Fârtăţeşti. Cei doi au plecat in Italia la munca - menționează gazetavalceana.ro

În cursul zilei de marţi, 30 august 2016, trupurile neînsufleţite ale celor doi soţi vor fi aduse în judeţul Vâlcea, iar în data de 1 septembrie 2016, ei vor fi înmormântaţi în comuna Fârtăţeşti.

 Detalii infioratoare. Cu doar cateva zile inainte sa se afle despre decesul celor doi  soti Paunescu, care au murit in urma cutremurului din Italia, fiica lor Diana si-a cautat disperata parintii, facand apel chiar si pe retelele de socializare. Ea le-a marturist cunoscutilor ca „blocul unde au stat ai mei nu mai este decat o gramada mare de de moluz”. Cadavrele sotilor au fost gasite dupa mai multe zile de la producerea cutremurului. Sicriele lor au fost duse in comuna Fartatesti, in satul Dăncăi, acolo unde vor fi inmormantati in data de 1 septembrie 2016.
Sicriele cu corpurile neinsufletite ale celor doi soti casatoriti la Fartatesti au fost aduse in urma cu putin timp in localitatea respectiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe