Consilierii județeni și municipali PSD au început audiențele în teritoriu!

miercuri, 24 august 2016

CONSILIERII JUDEȚENI ȘI MUNICIPALI PSD AU ÎNCEPUT AUDIENȚELE ÎN TERITORIU!

Având în vedere că încă de acum două săptămâni Președintele Consiliului Județean Vâlcea a anunțat că din septembrie demarează audiențele publice cu cetățenii județului Vâlcea, Consilierii Județeni PSD au început și ei audiențele în teritoriu, fiind deja prezenți la întâlniri cu cetățenii în mai multe localități ale județului.
O dată la trei luni, Consilierii Județeni PSD vor întocmi un material de analiză cu problemele comunicate de vâlceni și modul în care petițiile au fost soluționate.

În spiritul întăririi dialogului cu cetățenii municipiului Râmnicu Vâlcea, Consilierii Municipali social-democrați din Râmnicu Vâlcea vor organiza audiențe cu cetățenii în fiecare zi de LUNI, în intervalul orar 17.00 – 19.00, la sediu PSD situat în municipiul Râmnicu Vâlcea, strada General Magheru, nr.6, bl.C1, sc.C, județul Vâlcea.
Cetățenii care vor să se înscrie la audiențe o pot face inclusiv prin intermediul adresei de e-mail: [email protected] sau la numărul de telefon 0250/732872.

”Este firesc și normal să avem un dialog permanent cu cei care ne-au acordat încrederea. Am deja semnale positive de la colegii mei consilieri județeni, care au fost bine întâmpinați de cetățeni și mă bucur că au înțeles importanța mandatului de consilier județean.
Suntem o echipă și pe lângă faptul că imi respect colegii, prin intermediul lor imi pot fi comunicate solicitările cetățenilor, pe care le vom rezolva împreună, în condițiile legilor în vigoare.” – Constantin Rădulescu, Președinte PSD Vâlcea.

constantin-radulescu-3-martie-2016-608x400

Biroul de Presă al PSD Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe