Matei Vintilă, fost senator de Vâlcea, a ajuns FALIMENTAR!

duminică, 21 august 2016

Sotia lui Serban Huidu pierde un apartament in București! Cristina a garantat pentru imprumutul tatalui ei, fostul senator de Vâlcea - Matei Vintilă -care n-a mai putut sa-si plateasca creditul! Bancile au ajuns sa vanda pe bucati averea familiei - menționează wowbiz.ro

Sotia lui Serban Huidu a pierdut un apartament pe care-l detinea impreuna cu mama ei, dupa ce a garantat un imprumut facut cu ani in urma de socrul carcotasului, fostul senator Vintila Matei.
Familia carcotasului Serban Huidu se afla intr-o adevarata degringolada financiara, dupa ce ani de-a lungul s-a judecat cu bancile care incercau sa-si recupereze creditele restante. Asta dupa ce, Matei Vintila, socrul vedetei de televiziune, a esuat intr-un proiect imobiliar pentru care se imprumutase foarte multi bani. Problema este ca inclusiv sotia lui Huidu, Cristina, a garantat pentru imprumuturile tatalui ei, iar acum a venit momentul scadentei.

Apartamentul scos la licitatie de catre executorul judecatoresc se afla situat pe Calea 13 septembrie si are doua camere. Imobilul are o suprafata utile de 37,94 mp si o suprafata construita de 47,94 mp si a ajuns sa fie vandut pe bucati de diversii creditori. Astfel, la licitatia de la sfaristul lunii mai, cota scoasa la vanzare a fost de 6/16 din totalul suprafetei, iar suma solicitata a fost de doar 57.839,25 lei (aproape 13.000 euro). Asta dupa ce la prima strigare nu s-a prezentat nici o persoana interesata de acest imobil, asa ca, dupa cum spune legea, pretul a fost scazut cu 75%.

Cristina Huidu a garantat pentru tatal ei

Apartamentul din 13 septembrie era o parte din mostenirea cu care sotia lui Serban Huidu ar fi trebuit sa ramana. Imobilul era trecut, de altfel, si pe numele Cristinei Huidu dar si pe cel al mamei acesteia, Anca Elena Matei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe