|sâmbătă, ianuarie 21, 2017
 • Follow Us!

Cine este controversatul judecător Sorinel Petria, cel care poate DISTRUGE economia vâlceană 

Tribunal

Evolutie profesionala

I.Facultatea de drept absolvita, institutia de invatamant superior din care aceasta face parte si anul absolvirii, respective, daca este cazul, institutia de invatamant superior care a eliberat diploma de licenta si anul promovarii examenului de licenta:

Facultatea de drept absolvita: FACULTATEA DE DREPT CLUJ NAPOCA

Institutia de invatamant superior: UNIVERSITATEA BABES- BOLYAI CLUJ NAPOCA

Anul absolvirii: 1990

Institutia care a eliberat diploma: UNIVERSITATEA BABES- BOLYAI CLUJ NAPOCA

Anul promovarii examenului de licenta: 1990

II. Functiile de specialitate juridica ocupate, unitatile la care judecatorul a exercitat aceste functii si perioadele in care au fost exercitate:

Functia-Unitatea-Perioada:

 • NOTAR – NOTARIATUL DE STAT VISEU DE SUS – 1 SEPT. 1990- 1 NOV. 1990
 • JUDECATOR – JUDECATORIA VISEU DE SUS – 1 NOV. 1990- 1 FEBR. 1993
 • JUDECATOR – JUDECATORIA RAMNICU VALCEA  – 1 FEBR. 1993- 1IULIE 1994
 • JUDECATOR  – JUDECATORIA HOREZU – 1 IULIE 1994- 1 SEPT. 1997
 • JUDECATOR  – JUDECATORIA RAMNICU VALCEA – 1 SEPT. 1997-1SEPT. 1998
 • JUDECTOR  – TRIBUNALUL VALCEA – 1998- PREZENT

 

III. Concursurile sau examenele de promovare in functii de executie sau de numire in functii de conducere promovate:

 

IV. Functiile de conducere ocupate si perioadele in care judecatorul a ocupat aceste functii:

Functia-Perioada:

 • PRESEDINTE SECTIE COMERCIALA – 1 FEBR. 2007- 1 IULIE 2010

 

AVERE: Deține mai multe terenuri în Râmnicu Vâlcea și comuna Păușești Măglași, are un apartament și o casă în municipiu. Primește un salariu lunar de aproape 200 milioane lei vechi, iar soția – grefieră primește aproximativ 60 de milioane lei lunar. Conduce o Skoda Octavia.

 

ŞOCANT! Judecătorul Petria FALIMENTEAZĂ CET Govora?!

cet_govora_orizontal

 

sorinel-petria-09102013

Judecătorul sindic Sorinel Petria de la Tribunalul Vâlcea a hotărât azi FALIMENTUL CET Govora! Acest bun patriot român a hotărât ca e corect ca unitatea economică aflată în insolvenţă – CET Govora – să furnizeze polonezilor de la Uzinele Sodice Govora – abur industrial la preţuri incorecte. Magistratul, care ar putea să rămână  în istoria judeţului ca Groparul Economiei Vâlcene, a decis azi reluarea furnizării aburului către USG la preţurile din contractul denunţat de administratorul judiciar, Remus Borza. Chiar polonezii au recunoscut că preţurile sunt mici şi acceptaseră majorări, aşa cum reiese din corespondenţa dintre directoratul CIECH şi avocatul Remus Borza. Hotărârea judecătorească este uluitoare, de neînţeles! Falimentul este de-acum iminent la CET Govora – a declarat Borza. În acelaşi dosar, a fost respinsă solicitarea SC BICA SRL, care era identică cu cea a polonezilor. Justiţie de doi lei la Vâlcea!

Tiberiu Pîrnău

One Response to Cine este controversatul judecător Sorinel Petria, cel care poate DISTRUGE economia vâlceană

 1. Witold Urbanowski

  Cred ca , autorul real al deciziei judecătorului Sorinel Petria, cel care DISTRUGE economia vâlceană prin decizia data in conflictul Ciech Soda România – CET Govora , este plesuvul avocat al socieattii poloneze care in nenumarate rinduri a fost in prezenta judecatorului in cauza. Credeti ca au avut al motiv discutiile decit ceea ce s-a intimplat in instanta?
  Daca exista legea responsabilitatii magistratilor nu se intimpla asa ceva insa lipsa de reactive a Parlamentului a condus la acest lucru. Rusine sa-I fie individului care arata ca nu are character si ca pentru citiva zloti si-a vindut sufletul. Cred ca se impune tinerea sub lupa a averii imberbului casa psi atunci ce vor lamuri multe. Cred ca CSM trebuie sa aiba reactie si sa ceara revizuirea deciziei civile care falimenteaza CET Govora. Deasemeni cred ca se impune punerea sub sechestru a averilor fostilor directori ai CET care au condus la acest dezastru rusinos.

   

Leave a Response