Se construiește al treilea mall la Râmnicu Vâlcea

joi, 18 august 2016

Dezbatere publică privind construirea unui al treilea Mall la Râmnicu Vâlcea

Un al treilea complex comercial tip Mall ar urma să fie construit în Râmnicu Vâlcea, în zona fostului Combinat de Prelucrare a Lemnului, primăria informând publicul şi punând în dezbatere publică intenţia investitorului. "Este o investiţie care va igieniza mult zona respectivă şi va genera un număr de 400 - 500 locuri de muncă. Noi am pus în vedere investitorului mai multe criterii şi vom organiza o dezbatere publică în care să existe propuneri, sugestii. Zona va arăta cu totul altfel la finalul investiţiei", a declarat primarul Mircia Gutău.

Pe site-ul Primăriei Râmnicu Vâlcea a fost postată informarea despre iniţierea procedurii de informare şi consultare privind intenţia construirii obiectivului "Centru comercial Râmnicu Valcea, împrejmuire, branşamente, utilităţi, str. Ferdinand 38 A".

Discuţiile despre construirea acestui complex comercial au apărut încă din toamna anului trecut, când un investitor a anunţat achiziţia a 12 hectare de teren în zona unde a funcţionat până în urmă cu 8 ani Combinatul pentru Prelucrarea Lemnului, agent economic care a fost demolat în întregime. În Râmnicu Vâlcea mai funcţionează în prezent două centre comerciale tip Mall. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe