Constantin Rădulescu: Analizăm orice posibilitate de sprijin pentru ca oamenii să nu sufere și CET Govora să fie salvată

joi, 18 august 2016

Judecătorul sindic Sorinel Petria de la Tribunalul Vâlcea a hotărât, pentru că așa au vrut mușchii lui, că CET Govora trebuie să furnizeze abur industrial polonezilor de la USG sub prețul de producție. Decizia strigătoare la CET i-a șocat pe vâlceni! Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, s-a arătat surprins și îngrijorat de efectele devastatoare pentru economia vâlceană ale acestei hotărâri judecătorești:

Situația devine cel puțin îngrijorătoare dacă nu chiar critica! După ce ieri în spațiul public au apărut informații care conduceau la concluzia ca situația începe sa se normalizeze astăzi asistam la o întorsătură extrem de dura! Am avut deja o discuție cu administratorul special la sediul consiliului județean la revenirea mea din București unde am fost la o întâlnire cu Raed Arafat și am discutat telefonic și cu Remus Borza! Situația poate degenera grav și analizam orice posibilitate de sprijin pentru ca oamenii sa nu sufere și unitatea sa fie salvata. Am discutat și cu cei doi vicepreședinți Valer Tudor și Adrian Bușu iar mâine la prima ora împreună cu aparatul de specialitate al CJ Valcea vom analiza în detaliu situația apărută astăzi. Din păcate am preluat CET Govora într-o situație cumplita însă vom face tot ceea ce tine de noi în condițiile legii pentru a gestiona aceasta criza pentru ca vâlcenii sa nu fie afectați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe