Șpârle și șopârle, 15.08.2016

duminică, 14 august 2016

USG a supravietuit in România prin omul care a fost format in USG si pt USG si apoi exportat CET-ului! Știe toata lumea cine este, ce sarac se da si ce bogat este de fapt. De unde atatia bani? (apartamente in Bucuresti,vile ,terenuri de tenis, copii la studii in Brazilia). Si-a adus si oameni in puncte cheie ale CET-ului pt a sustine USG si altele… Borza, Lapada-te de el!

Putini cunosc faptul ca amplasamentul constructiei Pieței Centrale a fost dat constructorului de Primaria Râmnicu Vâlcea cu o intarziere de circa o luna; dar punerea in functiune a fost respectata de inimosul si profesionistul Nicolae Răduca; sa mai vorbim oare de proiectele de instalatii electrice, telefonie subterane, necorespunzatoare si modificate pe raspundera constructorului?! Poate Primaria isi indreapta privirea spre RALUNIC si in limita legii, aceasta sa puna umarul la finalizarea constructiilor din Scuarul Mircea cel Batran. Caci dinspre partea lui MITLIV Craiova poate in trim. IV 2017 daca va fi gata. 

Sindicalistii care astazi pling soarta societatii comerciale CIECH Soda Romania sunt de fapt printre principalii vinovati pentru situatia creata deoarece pe vremea lui Jaroslaw Cervinski toti , pupincuristi fiind, se intreceau sa-i toarne in pahare. Rusine sa le fie ca acum vor sa stoarca lacrimi si compasiune de la valceni. Solicitati sa le fie verificate averile si o sa constatati ca sunt partasi la dezastrul pe care il pling acum. Confiscati-le tot ce nu pot justifica, tuturor celor din conducere, cit si sindicalistilor. 

Aproape zilnic procurorii DNA ridică de la sediul Consiliului Județean Vâlcea documente privitoare la aventurile economico-politice din perioada liberalului Păsat Împărat. Mai e puțin, mai e un pic și masonul Gică va avea parte de multă... răcoare! Iar acolo va deveni un scriitor celebru. Tema de doctorat: Umbra lui Buican la Consiliul Județean!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe