Dosare penale pentru HOȚII DE CURENT!

duminică, 14 august 2016

Ieri, intervalul orar 08.00 – 11.00, poliţiştii Postului de Poliţie Câineni, în cooperare cu lucrători din cadrul I.J.J. Vâlcea şi reprezentanţi din cadrul CEZ DISTRIBUŢIE au organizat şi executat pe raza de competenţă o acţiune pe linia combaterii sustragerilor şi consumului fraudulos de energie electrică.

Astfel, au fost identificate în cinci locaţii de consum energie electrică, din comuna Câineni, intervenţii neautorizate şi clandestine în reţeaua electrică, prin intermediul cărora se sustrăgea fraudulos şi necontorizat, energie electrică.

În cauză, au fost întocmite dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute şi pedepsite de art. 228, alin. 3 din Cod penal şi art. 92 alin. 2 din Legea nr. 123/2012, urmând ca după finalizarea cercetărilor să fie adoptată soluţie procedurală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Dosare penale pentru HOȚII DE CURENT!”

  1. […] Ieri, intervalul orar 08.00 – 11.00, poliţiştii Postului de Poliţie Câineni, în cooperare cu lucrători din cadrul I.J.J. Vâlcea şi reprezentanţi din cadrul CEZ DISTRIBUŢIE au organizat şi executat pe raza de competenţă o acţiune pe linia combaterii sustragerilor şi consumului fraudulos de energie electrică. Astfel, au fost identificate în citește toată știrea… […]

  2. […] Ieri, intervalul orar 08.00 – 11.00, poliţiştii Postului de Poliţie Câineni, în cooperare cu lucrători din cadrul I.J.J. Vâlcea şi reprezentanţi din cadrul CEZ DISTRIBUŢIE au organizat şi executat pe raza de competenţă o acţiune pe linia combaterii sustragerilor şi consumului fraudulos de energie electrică. Astfel, au fost identificate în citește toată știrea… […]

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe