PANICĂ în centrul RÂMNICULUI! Un individ cu un ATV a intrat pe trotuar peste pietoni! Este căutat de POLIŢIE!

miercuri, 10 august 2016

UPDATE 2: Şoferul ATV-ului încă nu a fost găsit, iar pe surse am aflat că el era „fugărit” de poliţiştii râmniceni pentru că nu a respectat semnalul de oprire al agentului. Traseul său, prins pe camerele video, este următorul: a venit din Ostroveni prin 1 Mai, apoi a mers pe faleza din dreapta a râului Olăneşti, a intrat pe trotuar pe podul Vinerii Mari, a traversat strada în zona „Liliacul”, a trecut podul Carol şi a intrat pe drumul interzis spre Inăteşti. De acolo, oamenii legii nu mai au imagini cu el - scrie gazetavalceana.ro

UPDATE: Conform ultimelor informaţii, şoferul ATV-ului era urmărit de Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea dinspre Ostroveni în momentul în care a intrat pe trotuar, încercând să fugă de oamenii legii. Imaginile video cu aventura ATV-istului au fost preluate de Poliţie, iar el este dat în urmărire. 

Un incident grav a avut loc în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, un individ cu un ATV a intrat pe trotuar peste pietoni, creând panică şi fiind la un pas să îi lovească. S-a întâmplat pe Podul Vinerii Mari, iar Radu, unul dintre pietoni, ne-a mărturisit: „Am fost implicat într-un incident pe Podul Vinerii Mari ca si pieton fiind in traversarea podului si un ATV cu un individ cu casca a venit în viteza de pe faleza râului Olăneşti, creând stare de panica intre oameni şi agresând pietonii şi inclusiv pe mine. Am încercat să-l opresc, însă şi-a continuat accelerat acesta fapta nebuna, pornind in viteza catre urmatorul pod in prelungire Carol si tot in agresarea si modul dubios in care isi exercita nebunia pe ATV. Camere video l-au captat si sper ca politia sa-si intre in atribuţiuni”.

În aceste momente, individul este căutat atât de poliţiştii din Râmnicu Vâlcea.

 

Vom reveni cu amănunte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe