Gabriel Țolea – primarul din Malaia: Am găsit o echipă de profesioniști la primărie!

joi, 4 august 2016
Grigore ToleaDupă două săptămâni de la validarea în mandatul de primar, liberalul Gabriel Țolea își aranjează lucrurile pentru preluarea problemelor din comună și demararea proiectelor din campania electorală. O comună care nu mai este nici pe departe liniștită din punct de vedere politic îi oferă lui Grigore Țolea destule bătăi de cap în ceea ce privește componența Consiliului Local. Dintr-un total de 11 membrii acesta va lucra cu șase consilieri împotrivă și doar cinci alături. Vis a vis de debutul mandatului de primar acesta ne-a declarat:
„Destul de diferit de la silvicultură la administrație publică, dar încet, încet lucrurile intră pe făgașul normal. Partea cea mai îmbucurătoare este că am găsit o echipă de funcționari ai primăriei profesioniști, care cunosc foarte bine problemele de aici și au priceperea să le pună foarte bine în aplicare. Am discutat din prima zi ce vreau, cum vreau și ce le cer, au reacționat foarte bine, iar în felul acesta nu pot decât să fiu mulțumit. Împreună vom lucra și vom pune în aplicare tot ce se stabilește de către Consiliul Local.
Încet, încet încep demersurile pentru toate proiectele pe care mi le-am propus, iar un punct important de pe lista preocupărilor mele se referă la rezolvarea problemei torenților. Aceștia sunt în administrația Direcției Silvice Vâlcea și trebuie să-i aducem în domeniul public local ca să putem lucra și interveni eficient și concret acolo unde trebuie. Am găsit o parte a documentației dar este întreruptă undeva între Consiliul Județean – minister. Trebuie reluată toată construcția acestei documentații și trebuie să ne grăbim pentru că timpul nu stă după noi, mai ales în zona aceasta de munte.
Chiar zilele acestea am încercat cu un buldoescavator să curățăm canalele. Zidurile foarte vechi ale canalelor de colectare se prăbușesc, obturează albia și atunci se formează acele baraje care produc pagube în gospodăriile oamenilor.” (DCN) - Cozia Info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Gabriel Țolea – primarul din Malaia: Am găsit o echipă de profesioniști la primărie!”

  1. Felicitari! Ma bucur ca ati gasit o echipa competitiva la primarie, primaria unuei comune europeene, sper inca. Asta imi da speranta ca la sfarsitul primilor doi ani, cu fonduri europene, veti reusi sa bagati apa in TOATA comuna, inclusiv in zonele marginase (exemplu: zona denumita Podul cu Frasini,zona in plina dezvoltare, ce era acum zece ani extravilan, iar acum face parte din intravilan). De canalizare ... sa va mai zic? Abia atunci puteti, si vom putea si noi zice, ca aveti o echipa competitiva cu adevarat. Domnul Sergiu Bogdan nu a putut. Dumneavoastra...va bagati?

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe