Trei descreierați au bătut și sechestrat un taximetrist

luni, 1 august 2016

În dimineaţa zilei de 31 iulie a.c., în jurul orei 5.30, poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un bărbat  că a fost agresat fizic în zona Obârşia Lotrului.

În urma cercetărilor la faţa locului s-a stabilit că în jurul orei 2.30, tânărul din judeţul Gorj a transportat în regim taxi cu un autoturism trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 şi 34 de ani, cu destinaţia Rânca. Ajunşi la destinaţie, pasagerii au solicitat continuarea deplasării până în zona Obârşia Lotrului.

Cei trei au avut o atitudine agresivă faţă de conducătorul auto, iar pentru o perioadă  scurtă de timp acesta a fost introdus în portbagaj. Cei trei au distrus mai multe componente ale autovehciulului, dar şi o parte din caroserie. La un moment dat autovehiculul s-a defectat, motiv pentru care a fost abandonat de cei trei. Aceştia şi-au continuat deplasarea, iar victima a încercat să se întoarcă spre  localtiatea Novaci pentru a  cere ajutor, reuşind să sune la 112.

Au fost consituite echipe de căutare a celor trei persoane bănuite de comiterea faptelor penale formate din echipă a luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale, Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţiei Staţiunii Voineasa, sprijiniţi şi de jandarmi.

Pentru identificarea celor trei poliţiştii vâlceni au beneficiat şi de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au reuşit să stabillească identitatea celor trei persoane bănuite, dar şi o posibilă adresă, unde s-ar putea afla aceştia.

În urma activităţilor specifice,  s-a reuşit identificarea şi prinderea celor trei.

Toţi trei au fost conduşi la sediul poliţiei, iar în baza probatoriului administrat, în această seară poliţiştii au dispus prin ordonanţă reţinerea pentru 24 de ore  a acestora.

În prezent, cei trei sunt încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestastare Preventivă  din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe