Mircia Gutău le mulțumește vâcenilor care au participat la Zilele Imnului Național!

luni, 1 august 2016

1 august 2016

COMUNICAT

 

Ca în fiecare an, Râmnicu Vâlcea a sărbătorit Ziua Imnului Naţional cu fastul cuvenit celei mai importante sărbători a oraşului. Timp de cinci zile, locuitorii oraşului, dar şi oaspeţii noştri, s-au putut delecta cu manifestări dintre cele mai diverse: concerte de muzică populară şi uşoară, spectacole de lasere şi pirotehnice, un festival de film, un târg al meşterilor populari din întreaga ţară, expoziţii de artă plastică şi fotografică, concerte de muzică clasică şi de fanfară, spectacole de teatru, competiţii sportive pentru toate vârstele şi multe altele. Participarea numeroasă, la fiecare din aceste evenimente, a justificat pe deplin demersul Primăriei şi al partenerilor săi de a oferi un program pentru toată gusturile.

La finalul acestei suite de evenimente, vreau să mulţumesc instituţiilor şi asociaţiilor care au contribuit la complexul program: Asociaţia Judeţeană ”Sportul pentru Toţi”, Asociaţia ”Fabrica de Evenimente”, Asociaţia ”PLOPART”, Centrul de Instruire pentru Geniu, EOD şi Apărare CBRN ”Panait Donici”, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Vâlcea,  Filarmonica ”Ion Dumitrescu”, Fotoclubul ”Floarea de Colţ”, Liceul de Arte ”Victor Giuleanu”, Muzeul Judeţean ”Aurelian Sacerdoţeanu”, Palatul Copiilor, Teatrul Municipal ”Ariel”, Uniunea Artiştilor Plastici - filiala Vâlcea, precum şi organizatorului concertelor de pe splaiul Independenţei, SC Pro Event SRL.

Se cuvin aduse mulţumiri şi tuturor sponsorilor - între care figurează, ca în fiecare an, brand-ul Golden Brau - care au făcut posibilă concretizarea acestui program încărcat.

Ca de fiecare dată, derularea fără incidente a tuturor evenimentelor s-a datorat forţelor de ordine care, ca la fiecare manifestare publică de mari dimensiuni, au vegheat la ordinea, liniştea publică şi siguranţa participanţilor la festivităţi: Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Poliţia municipiului, Biroul Siguranţă Rutieră, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”General Magheru”, Poliţia Locală şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Mai trebuie subliniată contribuţia la conceperea, organizarea şi derularea tuturor evenimentelor pregătite cu ocazia Zilelor Imnului Naţional 2016 a unor departamente din cadrul Primăriei municipiului, a Direcţiei Administrarea Domeniului Public şi a S.C. Pieţe Prest S.A.

Iar o bună parte din succesul de care s-au bucurat aceste evenimente se datorează, cu siguranţă, promovării făcute de mijloacele media locale şi regionale, cărora doresc să le mulţumesc pentru colaborare.

Totodată vreau să le mulţumesc celor deranjaţi de măsurile conexe unor astfel de manifestări de amploare pentru înţelegerea de care au dat dovadă pe parcursul acestor zile.

Dar, mai presus de toate, vreau să mulţumesc zecilor de mii de râmniceni, care au luat parte, în aceste zile fierbinţi de sfârşit de iulie, la fiecare din momentele pregătite special pentru ei, bucurându-se astfel, aşa cum se cuvine, de minunata sărbătoare a Imnului Naţional.

 

 

Mircia GUTĂU

Primar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe