Constantin Rădulescu: După 5 iunie și de la 1 iulie în județul Vâlcea a început: POLITICA PENTRU OAMENI!

vineri, 22 iulie 2016

Acum mai mult ca oricand partidele politice ar trebui sa dea dovada de dialog in interesul cetatenilor! Ceea ce fac liberalii acuzandu-ma de niste lucruri neadevarate si inchipuite nu este un mod de recastigare a increderii cetatenilor in clasa politica. Judetul trece prin momente grele, am preluat o situatie extrem de dificila la nivelul tuturor institutiilor din Consiliul Judetean si tocmai de aceea ii asigur pe valceni ca nu ma voi lasa antrenat in astfel de dezbateri toxice si voi continua sa pun pe primul plan oamenii, valcenii si identificarea si implementarea de proiecte pentru dezvoltarea comunitatii impreuna cu echipa tehnica din cadrul Consiliului Judetean si cu toti consilierii judeteni care vor gandi sa isi dea votul in logica binelui pentru oameni. De altfel cred cu tarie ca noua majoritate politica PSD-ALDE-PER din Consiliul Judetean este construita in logica binelui! Le multumesc tuturor valcenilor, colegilor si cetatenilor care in aceste zile mi-au transmis mesajele lor de sustinere si de a ramane concentrat pe rezolvarea problemelor oamenilor! Vremea politicienilor agresivi a trecut. Dupa 5 iunie si de la 1 iulie a inceput: POLITICA PENTRU OAMENI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Constantin Rădulescu: După 5 iunie și de la 1 iulie în județul Vâlcea a început: POLITICA PENTRU OAMENI!”

  1. ... ASAZISA "POLITICA PENTRU OAMENI", ATUNCI TREBUIE SA NI SE DEMONSTREZE, DAR NU CU VORBE MESTESUGITE, CI CU ARGUMENTE CONCRETE !!!

    IN ACEST SENS, FACEM O PROPUNERE : SA URCE DOMN' COSTI RADULESCU INTR-O MASINA SI SA CIRCULE PE TRASEELE SLAVITESTI-SIRINEASA-ROIESTI-CERNISOARA SI VA INTELEGE, CU CERTITUDINE, CE TREBUIE FACUT, URGENT, "PENTRU OAMENI" !!!

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe