Șpârle și șopârle, 21.07.2016

joi, 21 iulie 2016
  • Departamentul Control Intern al Hidroelectrica a finalizat şi aprobat în primăvara acestui an raportul aferent misiunii de control cu caracter neprogramat la Societatea de Servicii Hidroenergetice Hidroserv SA Râmnicu Vâlcea, control dispus prin decizia nr. 1295 din 22 iulie 2015, având ca obiectiv „Refacere protecţie anticorozivă a stavilelor şi altor echipamente hidromecanice aferente barajelor aflate în exploatarea SH Râmnicu Vâlcea”. În urma controlului, au fost identificate persoanele responsabile pentru eventualele neconformităţi constatate şi au fost stabilite prejudiciile produse (acolo unde a fost cazul), iar măsurile aprobate prin raportul de control, înregistrat cu nr. 17896/16 februarie 2016, au fost comunicate persoanelor responsabile. Vom reveni cu detalii!

 

  • De aproape două săptămâni, fostul consilier local ALDE, Liviu Boban, şi-a deschis un restaurant cu terasă de vară în Râmnicu Vâlcea, lăsând activităţile politice pe planul doi. Locaţia este amplasată „strategic”: pe strada Mihai Viteazu, vizavi de casa... primarului Mircia Gutău şi la o aruncătură de băţ de sediul ALDE Vâlcea.

 

  • Faţă de alegerile legislative din anul 2012, judeţul Vâlcea are cu patru parlamentari mai puţin. Este vorba de Constantin Rădulescu (demisionat din Camera Deputaţilor în data de 7 iulie 2016), Aurel Vlădoiu (decedat în 27 iulie 2015), Vasile Bleotu (demisionat în data de 11 martie 2014) şi de Dan Niţu (demisionat din Senat în primăvara acestui an).

 

  • Prospătul primar al oraşului Horezu, Nicolae Sărdărescu, nu se poate plânge că are o avere mică. Dimpotrivă, acesta deţine în localitate patru terenuri intravilane în suprafaţă totală de 13.000 mp, două vile tot în Horezu (din care, una se află în construcţie) şi un autoturism Mitsubishi. Însă, se poate spune că Sărdărescu este îngropat în datorii către bănci: trebuie să returneze băncii Unicredit Ţiriac până în anul 2034 (!?!) suma totală de peste 100.000 euro. Anul trecut, Nicolae Sărdărescu a câştigat aproape 1 miliard de lei vechi din salariul de la şefia Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea şi din indemnizaţia de la ATOP, în timp ce soţia sa a încasat circa 200 milioane de lei vechi din funcţia de administrator la firma SC Mobilsim SRL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe