În atenția DNA: Elena Cioacă, fostă angajată a Prefecturii Vâlcea, a pus umărul la ILEGALITĂȚI cu terenuri forestiere!

joi, 21 iulie 2016

În perioada 2008-2010 aceasta persoana a contribuit la emiterea unor decizii de punere in posesie a familiei sale extinse, respectiv familia Comanescu si Deaconeasa a unor terenuri si proprietati pe raza judetului Valcea. De mentionat este faptul ca aceasta este implicata atat ea cat si sotul si fiica in dosarul instrumentat de catre DNA cu nr 251/p/2011 , dosar in care Deaconeasa, nepotul dnei Cioaca, cat si Marius Ion Barbulescu, dir gen Garda de Mediu au fost arestați. Din dosar reiese clar implicarea acestei doamne Cioaca, dovada fiind inscrisuri si documente ce o incrimineaza in mod direct. Mai mult de atat , familia Cioaca se pare ca este implicata in mai multe ilegalitati cu terenuri forestiere si nu numai, conform celor declarate de satenii din comuna Vaideeni, locul de nastere al dnei Elena Cioaca. In acest moment, dosarul 251/p/2011 instrumentat de DNA omite mplicarea familiei Cioaca in speta Deaconeasa, denuntatorul lui Udrea asa cum este denumit de catre presa, nefacand uz de documentele existente la dosar si care implica in mod direct familia extinsa Cioaca. Sotul dnei Cioaca, respective Cioaca Dumitru a primit in mod direct prin act notarial o suprafata de teren de la Gicutu Deaconeasa , ca multumire pentru ajutorul dat de famiia Cioaca in ceea ce priveste extinderea patrimoniului acestuia si exploatat illegal in detrimentul statului. Daca DNA este intr-adevar echidistant , atunci va tine cont de toate acestea si va audia si partea CIOACA , repet dosarul fiind instrumentat de catre DNA Pitesti cu invinuiti in stare de arest.

Am încercat să aflăm și părerea fostei angajate a Prefecturii Vâlcea, din păcate nu a răspuns la telefon. Așteptăm cu interes punctul de vedere al familiei Cioacă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “În atenția DNA: Elena Cioacă, fostă angajată a Prefecturii Vâlcea, a pus umărul la ILEGALITĂȚI cu terenuri forestiere!”

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe