CRUCEA ROŞIE VÂLCEA ajută Căminul de Bătrâni din Bălceşti

joi, 21 iulie 2016

 

Filiala de Cruce Roşie din Vâlcea a realizat o donaţie către Căminul de Bătrâni din Bălceşti, unde 52 de suflete asteaptă să vadă dacă autorităţile le vor mai lăsa să locuiască acolo unde acum este „acasă” – notează infopuls.ro

„Din mass-media locală dar şi în urma unei discuţii cu domnul director Popescu Gabriel Mihai, am decis să întreprindem o acţiune de ajutorare a celor aflaţi în suferinţă. Este vorba de cei 52 de bătrâni aflaţi în Centrul de Bătrâni de la Bălceşti, care din cauza unor probleme financiare grave cu care se confruntă centrul au nevoie de ajutorul nostru. Împreună cu voluntari ai noştri am reuşit să înseninăm puţin viaţa celor de acolo. Datorită donatorilor noştri – care pun un rest în urnele din unele magazine din Râmnicu Vâlcea, care ne donează haine sau încălţăminte de care nu au nevoie,  am reuşit să donăm celor din centru câteva sute de kilograme de produse de strictă necesitate. Este vorba de produse alimentare: carne, ulei, zahăr, orez, dulciuri; de pastă de dinţi; de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte. Mulţumim celor ce ne-au sprijinit, mulţumim voluntarilor şi celor de la firma Annabella ce ne-au ajutat în această acţiune.” – a declarat domnul Ion Cherăscu, directorul Crucii Roşii Vâlcea.

„Este adevărat că ne confruntăm cu probleme financiare grave, dar sperăm să le rezolvăm fără desfiinţarea Căminului de Bătrâni, transformat în cămin, aşa cum ştiţi, după desfiinţarea Spitalului Bălceşti.

Este lăudabilă acţiunea celor de la Crucea Roşie Vâlcea şi felicit implicarea de care au dat dovadă. Cu toate că nici acolo nu sunt fonduri şi susţinere, se implică şi ajută şi iată că au dat dovadă că oamenii sunt importanţi, indiferent de vârstă, că nevoia se trece mai uşor împreună şi cu ajutor. Produsele donate ne mai dau o gură de oxigen, este adevărat pentru o perioadă foarte scurtă, căci am tot luat şi pe datorie…dar nu mai avem cum. Ajutorul este bun şi ne bucură şi sperăm să depăşim cu bine perioada aceasta dificilă. Acum avem asigurată hrana celor de aici, dar avem încă griji că ea se va termina curând, că angajaţii au aproape două luni de salarii neprimite, că  nu ştim de unde am putea să mai cerem ajutor…” – a declarat dl. Popescu Gabriel Mihai, director al căminului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe