Pleci în Turcia în vacanţă? Excelent! La all inclusive primeşti acum şi 2 zile de arest

miercuri, 20 iulie 2016

În Turcia lucrurile evoluează, şi turismul n-avea cum să rămână la fel. E cazul ofertelor all inclusive, care după lovitura de stat au fost uşor modificate. Pe lângă zilele normale de sejur primeşti şi 2 zile de arest, fie în camera de hotel, fie într-o închisoare turcească, în funcţie de comportament.

Poţi scăpa mai repede dacă redactezi o lucrare ştiinţifică despre cât de inţelept e preşedintele Erdoğan, sau cât de măreaţă e republica turcă. Poţi fi eliberat pe loc dacă reciţi câteva versete din Coran, sau dacă spui de ce Turcia ar trebui să devină republică Islamică. Atenţie, preţurile sunt valabile doar pentru persoanele care poartă văl. Evident, accesul pe plajă cu cruciuliţe este strict interzis, iar consumul de alcool va deveni curând o amintire în noua Turcie.

Din păcate n-o să mai poţi să le spui prietenilor şi rudelor din ţară că în vacanţă în Antalya e mortal, pentru că dacă se reintroduce pedeapsa cu moartea, vorbele astea ar putea fi interpretate altfel şi face bunică-ta atac de cord.

http://www.timesnewroman.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe