Ziaristul Tănăsoaica se războiește cu un mort care nu-l mai poate sponsoriza!

luni, 11 iulie 2016

Am citit azi cel mai abject articol din câte am citit vreodată (acesta este articolul: Despre morţi numai de bine?). Ziaristul Petre Tănăsoaica se războiește cu un mort: Ion Cîlea, fostul președinte al Consiliului Județean Vâlcea și șef al PSD. Îl acuză postmortem pe Cîlea de toate grozăviile pământului și scrie că nu merită să i se acorde titlul de cetățean de onoare al județului. Limbajul ziaristului este de o ipocrizie înfiorătoare!

Să-l înjuri pe un om care te-a ajutat toată viața lui, din postura de președinte al PSD și de conducător al CJ Vâlcea, înseamnă că ești total lipsit de caracter! Scrie Tănăsoaica că (cacofonia este voită!) Ion Cîlea a distrus CET-ul atunci când a hotărât să livreze OLTCHIM-ului energie electrică gratis, în perioada în care combinatul avea nevoie de acest sprijin sau falimentul era sigur. Numai un ignorant care nu știe interdependența agenților economici de pe platforma chimică putea să scrie așa ceva! Realitatea este că dacă Ion Cîlea și fostul director de la CET, Mihai Bălan, nu ar fi furnizat în continuare energie electrică, OLTCHIM-ul ar fi FALIMENTAT, iar CET-ul ar fi avut aceeași soartă având în vedere că principalul client este combinatul chimic. Gura de oxigen primită de la CET a ajutat combinatul să supraviețuiască și, mai mult decât atât, să înceapă să plătească facturile curente. De asemenea, perspectiva privatizării este una pozitivă, iar CET-ul poate să primească mai multe milioane de eruro care-i sunt atât de necesare în procesul de retehnologizare!

O altă aberație-acuzație este aceea că Ion Cîlea ar fi făcut pușcărie dacă nu murea și că a ales să nu se trateze, conștient că va ajunge la beci. Ce afirmație stupidă și macabră!  Păi de unde știi măi tu, Tănăsoaica, ești Mafalda?! Acum pozezi în mare deștept și justițiarul lui pește, dar când trăia Cîlea îl pupai în fund de zor să te sponsorizeze din societățile din subordinea CJ! Ești penibil sau stolul de păsărele s-a înmulțit peste măsură! De ce este lipsit de caracter Tănăsoaica și ipocrit peste măsură? Pentru că ani de zile a fost alimentat de Ion Cîlea cu zeci sau chiar sute de mii de euro de la CET Govora, Servcet, Prelcet, partid, firme private, știe tot județul! Chiar în vestitul raport ANAF de la CET se vede că firma lui Tănăsoaica a avut cele mai mari contracte în perioada în care director era Mihai Bălan, pe care-l înjură acum, iar președinte la CJ, Ion Cîlea! Ziaristul mușcă cu tupeu și nerușinare mâinile celor care l-au ajutat să nu moară de foame ani de zile! Păi ce-i pasă lui?! Ion Cîlea este mort și nu poate să reacționeze, iar Mihai Bălan nu mai este director la CET Govora! 

În ceea ce privește acordarea titlului de cetățean de onoare lui Ion Cîlea, eu cred că merită această distincție cu prisosință! Nu a fost un înger, ci un om supus multor greșeli lumești, dar a fost un om de bună credință, care a iubit acest județ ca nimeni altul și care și-a sacrificat întreaga viață în slujba poporului vâlcean. Nu sunt cuvinte mari, iar cine l-a cunoscut cu-adevărat pe Ion Cîlea îmi va da dreptate!

Tiberiu Pîrnău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Ziaristul Tănăsoaica se războiește cu un mort care nu-l mai poate sponsoriza!”

  1. […] Am citit azi cel mai abject articol din câte am citit vreodată (acesta este articolul: Despre morţi numai de bine?). Ziaristul Petre Tănăsoaica se războiește cu un mort: Ion Cîlea, fostul președinte al Consiliului Județean Vâlcea și șef al PSD. Îl acuză postmortem pe Cîlea de toate grozăviile pământului și citește toată știrea… […]

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe