Șpârle și șopârle, 11.07.2016

duminică, 10 iulie 2016
  • Culmea tupeului la deputatul liberal Cristian Buican! Într-un comunicat de presă publicat pe nemestecate de unele ziare locale, Buican îl acuză pe actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, Costi Rădulescu, că... nu se preocupă de problemele de la CET Govora, însă fosta conducere „galbenă” a îngropat şi a dus în insolvenţă societatea respectivă. Tot „cameleonul” Buican mai spune că actulul şef al CJ Vâlcea se face vinovat de concedierea celor 300 de angajaţi de la CET Govora, dar preşedintele liberalilor vâlceni are memoria scurtă şi uită că decizia a fost luată de administratorul judiciar ÎNAINTE ca liderul PSD Vâlcea să fie ales în fruntea Consiliului Judeţean. În plus, instituţia în cauză, chiar dacă este proprietar de drept al întreprinderii, are atribuţii restrânse în privinţa deciziilor de la CET Govora, având în vedere prevederile Legii insolvenţei.

 

  • Timp de aproape o oră, baronul de Ioneşti, Constantin Neagoie, „a minţit poporul cu televizorul” în cadrul unei emisiuni TV găzduite zilele trecute de un post local. Neagoie a spus despre Ioneşti că este o localitate „boboc”, că are toate străzile asfaltate, că are utilităţi peste tot. Minciuni peste minciuni înghiţite de moderatoare (cu locuinţă în Ioneşti) care pot fi demontate oricând de realităţile din teren. Dar asta nu este totul pentru că primarul Neagoie a început un război cu Consiliul Local Ioneşti, spunând că... este inutil. Neagoie nu vede „rostul” consilierilor locali şi de aceea a anunţat că va ţine şedinţe din trei în trei luni şi că le va tăia indemnizaţiile consilierilor. Poate ar fi bine ca Prefectura Vâlcea să se sesizeze şi să-l „urecheze” pe primar pentru încălcarea legii....

 

  • La şedinţa Consiliului Local al Râmnicului, de depunere a jurământului de către primarul ales Mircia Gutău, a fost prezent... şi consilierul judeţean liberal Ştefan Prală. Se cunoaşte prietenia strânsă între cei doi şi nu ar fi exclusă o „dezertare” a lui Prală din PNL Vâlcea pentru un post de director la o firmă din subordinea primăriei sau o candidatură pe listele PER la alegerile parlamentare din toamnă. Alte „figuri controversate” prezente la şedinţa Consiliului Local au fost: Anton Miţaru (ex-preşedinte al Consiliului Judeţean în perioada 1992-2000), afaceristul Mihai Botea (fostul director de tristă amintire al Poştei Vâlcea) şi Petre Iordache (cel care a pierdut lamentabil Primăria Ocnele Mari), semn că proaspătul primar Mircia Gutău va avea multe „guri de hrănit” în perioada următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe