Dezvăluirile Mariei Dragomiroiu despre divorţ: "Mi-a făcut un mare bine!"

duminică, 10 iulie 2016

 

Maria Dragomiroiu (60 de ani)
foto: Arhiva Personală

După un mariaj eşuat şi cu doi copii de crescut, Maria Dragomiroiu a avut curaj să-şi refacă viaţa sentimentală. Celebra cântăreaţă de muzică populară a făcut dezvăluiri uimitoare despre căsnicia ratată pe care a avut-o şi care s-a terminat brusc cu un divorţ dureros. Artista s-a ocupat singură de familia ei până la întâlnit pe Bebe Mihu, impresarul cu care s-a recăsătorit. Cei doi sunt împreună de aproape 30 de ani scrie click.ro

Este la a doua căsătorie și este mai fericită ca niciodată, dar viaţa sentimentală a Mariei Dragomiroiu nu a fost întotdeauna atât de frumoasă! Artista a povestit că a îndurat multe din mariajul cu fostul soţ, care a părăsit-o pentru o altă femeie.

"Fostul meu soţ a fost cel care a făcut primul pas, îndrăgostindu-se de altă femeie. Asta e viaţa! L-am înţeles. Eu nu aş fi făcut asta, fiind crescută la ţară. Mi-ar fi fost ruşine, de gura lumii. Din acel moment, parcă m-a luminat Dumnezeu şi am început să lupt. Eu cu cei doi copii au pornit în viaţă. Nouă ne-a fost foarte bine atunci când eram foarte săraci, când nu aveam bani de o pâine.

maria dragomiroiu bebe mihu impresar casatorie

Maria Dragomiroiu şi Bebe Mihu sunt împreună de 30 de ani
foto: captură video

Când am început să urc din munca mea au început necazurile. Atunci văzând probabil că eu sunt sus şi el nu ţinea pasul cu mine şi-a găsit pe altcineva cu care să vorbească de la acelaşi nivel. Mi-a făcut un mare bine pentru că aşa mi-a dat şansa să-l cunosc pe Bebe. Cu doi copii, iată că se poate. Aveau 9 şi 10 ani când m-am despărţit de el. Din păcate a murit, am aflat şi noi întâmplător. Nu a ţinut niciodată legătura cu copiii", a mărturisit artista la emisiunea Oanei Turcu de la Antena Stars.

În 1999, după 12 ani de relație, Maria Dragomiroiu a fost dusă la altar de impresarul Bebe Mihu. Cei care au convins-o să-şi refacă viaţa au fost copiii ei, Ileana și Mircea, din prima căsătorie. "Nici nu visam că o să fiu vreodată lângă ea, lângă o aşa femeie frumoasă. M-am îndrăgostit de ea de la televizor. Eu eram directorul Casei de Cultură şi organizam spectacole cu diferite vedete. Dragostea adevărată nu dispare. Vă dorim şi vouă să o simţiţi şi la 60 de ani", a spus soţul artistei la "Refresh by Oana Turcu".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe