EXCLUSIVITATE! Remus Borza oprește robinetul aburului la USG! Măsură riscantă: cărbunele va fi adus integral pe cale ferată?!

joi, 7 iulie 2016

Administratorul judiciar Remus Borza este hotărât să redreseze CET Govora prin orice mijloace legale! Chiar și prin cele de FORȚĂ! După ce a negociat cu succes noi contracte cu Otchim, acum urmează meciul cu polonezii de la USG, care vor să fie nuci tari în fața lui Borza. Degeaba! Fostul administrator judiciar de la Hidroelectrica nu acceptă compromisuri și știe exact care este valoarea produselor și serviciilor furnizate de CET Govora. Remus Borza ne-a declarat în exclusivitate că:

Le-am trimis deja celor de la USG o notificare prin care-i anunțăm că începând cu 1 august contractul dintre CET și USG va fi denunțat de noi. Îi chemăm la negocieri pentru un nou preț la abur industrial, puțin mai mare, așa cum este normal, în favoarea noastră! Nu mai merge ca purecele să țină în spinare elefanții de pe PLatforma Chimică Râmnicu Vâcea! Ei, cei de la USG, încearcă tot felul de teritpuri, și-au angajat noi avocați, pentru a ne șicana, dar nu voi ceda. Dacă nu vor accepta condițiile noastre, de la 1 august le închid robinetul la abur!

Printre contractele denunțate de Borza se află și cel al transportatorului SC BICA SRL, care are deja la masa credală facturi de peste un milion de euro. Se pare că administratorul acestei firme a refuzat să acorde discountul cerut de administratorul judiciar. În acest caz, rămâne de văzut dacă toată activitatea de transport - cărbune va fi mutată pe calea ferată și se va lua decizia destul de riscantă (în cazul unor probleme la calea ferată - alunecări de teren -așa cum s-a întâmplat de multe ori în trecut!) de a se renunța la partea de transport rutier.

Tiberiu Pîrnău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe