Constantin Rădulescu: Prioritatea noastră este ca vieţile oamenilor să nu fie în pericol

joi, 7 iulie 2016

Constantin Rădulescu:

Prioritatea noastră în lupta cu natura dezlănţuită, a fost ca vieţile oamenilor să nu fie în pericol. Sper ca lucrările pentru înlăturarea efectelor calamitaţilor să se demareze în cel mai scurt timp

 

În vederea înlăturării efectelor calamităţilor care au afectat judeţul nostru în perioada mai – iunie 2016, Guvernul României a alocat judeţului Vâlcea suma de 39 milioane lei. Banii provin din Fondul de Intervenţie, la dispoziţia Guvernului şi au fost alocaţi ca urmare a proiectelor de hotărâre de guvern întocmite în baza constatărilor şi evaluărilor făcute de specialişti şi de grupul tehnic al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea.

Ne bucurăm că lucrurile se mişcă repede şi că infrastructura distrusă de precipitaţiile abundente din perioada mai-iunie 2016 va putea fi refăcută cu aceşti bani.

Deoarece este cel mai afectat dintre cele 26 de judeţe ale ţării care s-au confruntat cu problemele generate de precipitaţiile abundente de la începutul acestei veri, judeţul Vâlcea va primi suma de 39 milioane lei.

Sperăm ca, în cel mai scurt timp posibil, să demarăm şi lucrările necesare eliminării efectelor acestor calamităţi, care au produs pagube semnificative în 3 oraşe şi 25 de comune vâlcene. Au fost afectate poduri, podeţe, platforme ale drumurilor de interes local sau judeţean, gospodării ale populaţiei.

Încă din primele zile ale mandatului meu, am intervenit legal, cu dispoziţii precise şi cu demersuri instituţionale, pentru ca, în localităţile care mi-au solicitat ajutorul, viaţa oamenilor să nu fie pusă în pericol, iar efectele acestor calamităţi să fie cât mai reduse.– Constantin Rădulescu Preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe